Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok vagy a fogamzásg...

Bellabo kérdése:

Terhes vagyok vagy a fogamzásgátló miatt késik a menstruációm?

Figyelt kérdés

Okt 26-án jött meg a menstruációm, és akkor kezdtem szedni egy fogamzásgátlót, de abba is hagytam rá pár napra mert szerettem volna váltani injekciósra. Felfáztam és valószínüleg emiatt is tartott el Nov. 6-ig a menstruációm. Most november 30. Van és még nem jött meg kb 4-6 napja késik. Azóta majdnem minden nap együtt voltam a párommal.

Teszem hozzá mostanában sokat stresszelek illetve dohányzom mivel napi 15-16 órát dolgozom pultban. Holnap reggel csinálok terhességi tesztet de addig is szükségem lenne a saját lelki megnyugvásomra pár infó, hogy mitől késhet..melyiknek nagyobb az esélye a terhességnek vagy a felfázás és fogamzásgátló abbahagyása kombónak?

2019. nov. 30. 10:18
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Nagyon normális.ha késik mensid 1-2,5 hetetd akkor tesztelj meny el orvoshoz
2019. nov. 30. 10:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
50-50% Pár nap alatt a fogamzásgátló nem hatott, az injekciót, ha beadattad viszont nem is lesz vérzésed. Ha beteg vagy az okozhat késést, ha mindennemű védekezést elhagytál, pedig naná, hogy lehetsz terhes!
2019. nov. 30. 10:37
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Védekeztetek egyáltalán? mert ez az infó elegánsan kimaradt...
2019. nov. 30. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!