Bellabo kérdése:
Terhes vagyok vagy a fogamzásgátló miatt késik a menstruációm?
Figyelt kérdés
Okt 26-án jött meg a menstruációm, és akkor kezdtem szedni egy fogamzásgátlót, de abba is hagytam rá pár napra mert szerettem volna váltani injekciósra. Felfáztam és valószínüleg emiatt is tartott el Nov. 6-ig a menstruációm. Most november 30. Van és még nem jött meg kb 4-6 napja késik. Azóta majdnem minden nap együtt voltam a párommal.
Teszem hozzá mostanában sokat stresszelek illetve dohányzom mivel napi 15-16 órát dolgozom pultban. Holnap reggel csinálok terhességi tesztet de addig is szükségem lenne a saját lelki megnyugvásomra pár infó, hogy mitől késhet..melyiknek nagyobb az esélye a terhességnek vagy a felfázás és fogamzásgátló abbahagyása kombónak?
2019. nov. 30. 10:18
1/3 anonim válasza:
Nagyon normális.ha késik mensid 1-2,5 hetetd akkor tesztelj meny el orvoshoz
2/3 anonim válasza:
50-50% Pár nap alatt a fogamzásgátló nem hatott, az injekciót, ha beadattad viszont nem is lesz vérzésed. Ha beteg vagy az okozhat késést, ha mindennemű védekezést elhagytál, pedig naná, hogy lehetsz terhes!
3/3 anonim válasza:
Védekeztetek egyáltalán? mert ez az infó elegánsan kimaradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!