Léteznek még olyan férfiak, akik komolyan veszik a kapcsolatukat és nem félnek a házasságtól?
Ismét a 19 éves srác vagyok
30: Teljesen megértelek, nem volt rózsaszín ködöm, ötletem sincs milyen egy kapcsolat. Aláírom, lehet, hogy idealizálok és azt akár elérhetővé teszem. De azért annyi tapasztalatom van, hogy más kapcsolataiba gyakran jobban beleláttam, mint ahogy azt kellett volna (túl sok infó haveroktól, és lany haveroktól egyaránt). Nagyjából tudom, hogy ez egyfajta harc, ahol igyekszel nem háborút szítani.
A terveimmel biztos vagyok, csak a tanulmányaim után, biztos állással merek nekivágni nagyobb dolgoknak. Ha ez nem tetszik a csajnak, akkor mehet amerre szeretne, mert nem sietném el.
A gyerekpszichológia ötlete kifejezetten tetszik, szerintem ha eljön az ideje, utánaolvasok könyvekben, esetleg kurzusban.
31: Őszintén sajnálom, ami veled történt. Tudom, hogy ezek a sajnálkozások nem sokra mennek, de remélem megleled még a párodat. Nevelőapa kb ennyi évesen ismerte meg anyát, úgyhogy semmi sincs veszve, tényleg.
A párválasztástól én is félek, mert lehet az első, akinek kellek, azzal össze is jövök. Hajlamos vagyok erre szerintem. De meglátjuk, még nem tudok semmit, csak írogatok, beszélgetek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!