Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Léteznek még olyan férfiak,...

Léteznek még olyan férfiak, akik komolyan veszik a kapcsolatukat és nem félnek a házasságtól?

Figyelt kérdés
Manapság azt látom, hogy az emberek nagy részét csak a külső meg az ösztön érdekel és nem akarnak "elköteleződni" senki mellett, akik pedig komolyak lennének azok mind foglaltak.

2020. júl. 17. 15:23
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:

10

Ja és ha szóba hozod a házassági szerződést még te vagy a fukar féreg mert sajnálod tőle azt a pár misit. :D

2020. júl. 17. 16:22
 12/33 anonim válasza:
Én sosem akarok megházasodni, semmi értelmét nem látom. Ha nem jó együtt, úgyis elválunk, csak plusz ügyintézés és némi pénz befizetése kell hozzá, akkor meg minek? Nem a papírtól leszünk hűségesek egymáshoz. A nők mániája ez a házasodás. Előző exnőm is feszegette, aki amúgy már négy váláson volt túl előttem. Mindig kérdeztem, hogy miért lenne jobb, ha lenne egy ötödik is, de csak zavaros hebegésbe kezdett, józan érvekkel nem tudott felelni.
2020. júl. 17. 16:24
 13/33 anonim válasza:

A házasságnak addig volt értelme, ameddig két ember együtt kezdte meg a nagybetűs életet. Ez így nem működik, hogy két ember miután már felépítette a saját életét, egyszercsak a kettőt összeköti. Egyszerűen nem működik.

Márpedig a nők nagy része minimum 25 éves koráig iskolába jár, addig hülye az aki velük komoly kapcsolatot tervez. Ezt követően minimum 35 éves koráig karriert épít, majd azután lehet szó házasságról, családról. Csak akkor meg már sajnos késő, nem jó befektetés egy férfinak.

2020. júl. 17. 16:37
 14/33 anonim válasza:

13-as miért nem jó befektetés?

18 évesen szűzen jó csak? xdddd

2020. júl. 17. 16:40
 15/33 anonim válasza:
14-es nem kell megértened, csak fogadd el, hogy így van.
2020. júl. 17. 16:43
 16/33 anonim válasza:

15-ös

Mondom 40-es férfi vagy és gondolom a szokásos incel aki szerint 23 év felett a nő értéktelen.

2020. júl. 17. 16:44
 17/33 anonim válasza:
16-os ha ettől jobb neked, hogy így félremagyarázod a dolgokat, akkor szíved joga.
2020. júl. 17. 16:49
 18/33 anonim válasza:

17-es

Magyarázd meg komolyan érdekel az álláspontod hogy mi a bajod 25 év feletti nőkkel.

Vének?

Kiöregedtek?

Miért rossz befektetés?

A mentalitás érdekel, mert semmi magyarázatot nem adtál.

Illetve ha jól értem 25 alatt is rossz mert tanul "hülye aki tanult nővel kezd"

Most függjön tőled és cseléd legyen mert tanulatlan és csak éhbért kereshetne, ezért kénytelen türni neked bármit?

2020. júl. 17. 16:51
 19/33 anonim válasza:
18-as Nem, nem érdekel téged, mert már a 3. kommentben magyarázod félre amit írtam. Nyilvánvalóan szándékosan, mivel pár sor volt az egész.
2020. júl. 17. 16:56
 20/33 anonim válasza:

19-es

Érdekel, de nincs válasz. Legyél férfi érthetően fogalmazz.

2020. júl. 17. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!