Léteznek még olyan férfiak, akik komolyan veszik a kapcsolatukat és nem félnek a házasságtól?
Én például igen ilyen vagyok. Csak észre sem vesznek a nök,akik pedig igen azoknak már kapuzárási pánik van.
30+ feletti a nök akik nagyon 'éltek' sokszor az 'élet' közben becsuszant egy gyerek is na ezeket viszont nehéz levakarni hogy nem egymást keressük
"Attól mert valaki nem akar megházasodni az nem azt jelenti hogy nem gondolja a kapcsolatot komolyan. Igazából nálam ez egy filter amikor ez szóba kerül egyből kibukik hogy ki a gold digger."
Akkor te jó nagy hülye vagy. Nekem nagyon is fontos volt a házasság, és annyira gold digger vagyok, hogy a férjemnek évekig nem is kellett dolgoznia, mert kerestem én eleget kettőnknek.
6
lári fári
Normalis ferfi nem nosul meg.
Barcsak en is normalis lettem volna 8 evvel ezelott :DD
A mai világban elég rizikós egy házasság. Ugyanis nem csak a férfin múlik, nőt is kell találni rá.
Meg ugye a nőknél ez valami évezredes genetikai dolog, hogy ha szar minden akkor is legyen férje, mert ez a bevett szokás. Aztán lehet panaszkodni milyen szar házasságban élnek.
Ahogy elnézem a házasságokat az utóbbi években, a legtöbb 5 év után válással végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!