Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz találni még...

Miért ilyen nehéz találni még diplomával is valakit?

Figyelt kérdés

Most fejeztem egy informatikus alapképzést (Bsc) és még így sem lesz könnyebb az ismerkedés.

Mármint, nem lett több a száma azoknak, aki közül tud válogatni az ember.

Utálom az anyagias nőket, viszont gondolná az ember, hogy ilyen szakmával, meg amolyan fizuval már felkelted az ilyen pénzéhes nők figyelmét. De nem.

Szóval mi a baj újabban a világgal?

Nem nézek ki szarul, kűzdősportolok kis korom óta, közvetlen vagyok, nem szégyellős, tudok és kezdeményezek is... egyszerűen van véleményem érveim bizonyos témákban, amik megnehezítik a dolgokat, mert az emberek ugye vakon hisznek a hülyeségekben, és ha érvet hallanak, ami nem egyezik az övékkel, az egyből rossz lesz.

Amúgy 23 vagyok, szóval nem is ilyen túl idős - energikus, meg minden.

Lenne bárki aki ezek alapján megszeretne ismerni?

2020. jún. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:

Talan túl komolyan veszed a velemenyed és téríteni probalsz.

Igen sok begyepesedett, azt szajkozzak amiket másoktól hallottak vicces amikor az 13 éves unokahugom szóról szóra azt mondja amit az anyja mondott valamirol és ez később ugyanígy van csak már több helyről akár tvből szajkoznak és már ők sem tudják hogy honnan.

Nekem akkor jó egy randi ha tudunk viccelődni, túl komoly lehetsz.

2020. jún. 29. 13:50
 32/43 anonim válasza:

32: Ezzel most azt mondod, hogy egy férfinak mindegy, hogy milyen nő, csak nő legyen? Luk-luk?

Talán ezért a hozzáállás miatt nem találtok.

De egyébként ezzel sem értek egyet. Nagyon sok olyan pasi van, aki bármikor kap nőt. Még az is, aki nem 10/10-es. Mondjuk nem is szoktak azon agyalni, hogy jaj hány pontos vagyok, jaj nem vagyok elég gazdag. :)

2020. jún. 29. 13:51
 33/43 anonim válasza:

34: Aranyom, én aszexuális vagyok, és így nagyon nehéz, tudod? :(

Természetesen egyet értek azzal, azt hiszem talán a Puzsér mondta, hogy a média, TV műsorok, filmek, stb legyártják neked a valóságod, az ideáid, a preferenciád, és a másokról alkotott véleményt.

2020. jún. 29. 13:56
 34/43 anonim válasza:

Szerintem meg mostanság, ezek a kapcsolatosdi dolgok véleményem szerint, kicsit túl vannak tolva!

Nem a kapcsolatok ellen akarok beszélni, mielőtt bárki nekem esne, de a környezetemben, több ismerőstől hallom, hallottam, hogy "nem ezt ígérte, azt hittem vele élem le az életem, nem ezt vártam, csalódtam"

Nyilván nem fekete-fehér a világ, nem azt mondom és, hogy ennek az ellenkezője nem létezik, mert létezik!

De lássuk be, hogy tényleg nagyon sok olyan kapcsolat van, ami újabban leginkább úgy épül fel, hogy sehogy.

Az egymás iránt bizalom, hűség, kötődés és még lehetne sorolni, minden más egyéb tényező, ami fontos, vagy fontos lenne egy kapcsolat számára, az egyre inkább elhalványul, sok helyen ismeretlen fogalommá válik.

Van kivétel, de ha az ismerősökből indulok ki, akkor elgondolkodok azon, hogy nagyon sokan tényleg bele ugranak olyan dolgokban, amikbe egyébként nem kéne, vagy legalábbis nincs eléggé átgondolva, lefektetve, akkor azon kapom magam, hogy hoppá akkor még az illető lehet jobban jár, ha inkább egyedül marad!

Nem lebeszélni akarok senkit se, Isten őriz, de azért sok embernek nem ártana szerintem ezen elgondolkodni!

Ha mérlegelnének bizonyos szintű döntéseket és nemcsak az önös érdekek léteznének, akkor talán a kapcsolatok, vagy házasságok 70,80 %-a nem végződne szakítással, válással és egyéb kellemetlenséggel!

Remélem nem írtam semmi sértőt!

2020. jún. 29. 14:16
 35/43 anonim válasza:

"Mármint, nem lett több a száma azoknak, aki közül tud válogatni az ember." - miért, bővülnie kéne a szakmád miatt a potenciális nők számának? Tisztázzuk, ez buta gondolat. Kimész a helyi nagyváros buliszegletébe és ugyanannyi nőt találsz, diploma ide vagy oda. Ez már inkább csak részletkérdés. Randin magadat érdemes odatenni, nem a papírjaidat, hisz legfőképp személyiség alapján választasz nőt (ha csak nem egyéb szándék vezérel), ahogy a nő is személyiségre mozdul rá elsősorban.

"Utálom az anyagias nőket, viszont gondolná az ember, hogy ilyen szakmával, meg amolyan fizuval már felkelted az ilyen pénzéhes nők figyelmét. De nem." - Ellentmondásos ez a mondat nagyon is. Most akkor utálod a pénzéhes nőket vagy sem? Ha utálod, akkor mi a francért agyalsz rajtuk? Pl. én igenis utálom az anyagias nőket, de én nem is gondolom túl a helyzetet, egyszerűen csak megszabadulok tőlük ha beléjük botlok. Nem hogy még piszkálja a csőrömet, ha "diplomás, pénzes ember" létemre nem mozdulnak rám az ilyen nők...

Ami pedig a válaszokra adott reakcióidat illeti, nos, én elgondolkodnék azon a helyedben, hogy tényleg a világgal van-e baj. Hisz élből elutasítottad/lenézted mindenki válaszát, két lábbal álltál bele a provokatív (ámbár olykor félig-meddig hasznos) válaszokba, mindeközben pedig csakis neked lehetett igazad. Mit mond ez el rólad? Hát, mondjuk hogy alapból "kicsit" lenéző vagy, tele vagy előítéletekkel és nem vagy képes te magad sem mások eltérő véleményét elfogadni. A válasz szekció (és a kérdésed) erre tökéletes példa. Pl. idézlek: "mert az emberek ugye vakon hisznek a hülyeségekben" - valóban így van ez? Tényleg minden ember vakon hisz a hülyeségekben? Nem csak az előítélet beszél belőled?

2020. jún. 29. 14:24
 36/43 anonim válasza:

Miért érdekelne egy nőt is, hogy diplomád van?

Pármillió embernek van még az országban.

Esetleg, majd ha sikeres imformatikai vállalkozást tulajdonolsz, akkor felkeltheted nők figyelmét.

De olvasva a válaszaid, te az az ember lehetsz, aki szerint az 51-es körzetben UFO-k vannak, a Holdon nem jártunk, a koronavírus tudatos nyuggerritkítás,a világot egy titkos, gazdasági elit irányítja, a repülők pedig mérgeznek minket... :D

2020. jún. 29. 15:00
 37/43 anonim válasza:

"Most fejeztem egy informatikus alapképzést (Bsc) és még így sem lesz könnyebb az ismerkedés"

Semmi köze a diplomának az ismerkedési esélyekhez.

"Mármint, nem lett több a száma azoknak, aki közül tud válogatni az ember"

Így van, a diploma nem növeli a nők számát. Csak úgy, mint a több koronavírus teszt sem okoz több koronavírusos beteget. Csak több emberről derül ki.

"Szóval mi a baj újabban a világgal?"

A világga mindig is sok baj volt/van/lesz.

"egyszerűen van véleményem érveim bizonyos témákban, amik megnehezítik a dolgokat, mert az emberek ugye vakon hisznek a hülyeségekben, és ha érvet hallanak, ami nem egyezik az övékkel, az egyből rossz lesz"

Hát akkor kezdeményezz valami hülyeseggel! Mondd azt a nőknek, amit hallani akarnak. (ezt most félig az általánosításodra reagálva mondom, félig komolyan)

2020. jún. 29. 15:11
 38/43 anonim válasza:

azt az elejétől kötekedő s˘zarházit ignoráld, szóra sem érdemes.

Azt javaslom, menj tovább a tanulmányaidban- mert a Bsc az nem elég semmire.Ezzel ezt a rész zárom.

Most az ismerkedés. "Utálom az anyagias nőket" -ez helyes. Keress kedves, szelíd lányt, és udvarolj neki. Évezredes bevált módszer. Aki keres, az talál. Sok csendes, szelíd és magányos lány van - aki nem riszálja magát nyilvánosság előtt, sőt inkább elbújnak - őket fel kell kutatni, meg kell találni és meg kell hódítani. Menni fog, hajrá!

2020. jún. 29. 18:48
 39/43 anonim válasza:

"A diploma memórián alapszik, nem okosságon"

Akkor memórián alapulva írjál már egy opercáiós rendszer nélkül futó assemblybe megírt szoftvert, pls. Ja, hogy az már nem megy. :))))

2020. jún. 30. 03:39
 40/43 anonim válasza:
Mert nem a diplomától leszel jó társ.
2020. jún. 30. 16:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!