Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz találni még...

Miért ilyen nehéz találni még diplomával is valakit?

Figyelt kérdés

Most fejeztem egy informatikus alapképzést (Bsc) és még így sem lesz könnyebb az ismerkedés.

Mármint, nem lett több a száma azoknak, aki közül tud válogatni az ember.

Utálom az anyagias nőket, viszont gondolná az ember, hogy ilyen szakmával, meg amolyan fizuval már felkelted az ilyen pénzéhes nők figyelmét. De nem.

Szóval mi a baj újabban a világgal?

Nem nézek ki szarul, kűzdősportolok kis korom óta, közvetlen vagyok, nem szégyellős, tudok és kezdeményezek is... egyszerűen van véleményem érveim bizonyos témákban, amik megnehezítik a dolgokat, mert az emberek ugye vakon hisznek a hülyeségekben, és ha érvet hallanak, ami nem egyezik az övékkel, az egyből rossz lesz.

Amúgy 23 vagyok, szóval nem is ilyen túl idős - energikus, meg minden.

Lenne bárki aki ezek alapján megszeretne ismerni?

2020. jún. 29. 10:39
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

10-es:

Az ilyenre úgysem lehet semmit reagálni annélkül, hogy a kommenteid számával ne győznél le publikusan mennyiség-minőség versenyben.

Mert addig szajkózod, amíg bele nem fáradok, hogy hülye vagy és hagylak :D

Annyira tökmindegy :D

Nem elégtétel vevés, hogy hülyeséget írkálsz a kérdésem alá.

2020. jún. 29. 11:18
 12/43 anonim válasza:
Annyira szeretem, mikor valaki azt gondolja, hogy attól mert van egy bármilyen diplomája, attól már ragadni fognak rá a nők. El kell hogy keserítselek, a nők az embert nézik, nem az iskolát és nem a pénzt.
2020. jún. 29. 11:23
 13/43 anonim válasza:
Jajaja, az a hülyeség, amire te azt írod, hogy az, de továbbra is próbálod cáfolni, hogy béna vagy. Kitörölheted a diplomáddal, mert élő példa vagy rá, hogy az nem ad intellektust. :)
2020. jún. 29. 11:29
 14/43 anonim válasza:

"Utálom az anyagias nőket, viszont gondolná az ember, hogy ilyen szakmával, meg amolyan fizuval már felkelted az ilyen pénzéhes nők figyelmét."

Ha EZ nem igazolja, hogy nem tudsz logikusan gondolkodni, akkor semmi.

Egyrészt az anyagias nöket utálod, másrészt meg éppen öket akarod megfogni a végzettségeddel/pénzeddel!

NEM az a gond, hogy VAN diplomád, hanem az, hogy EMBERILEG nem vagy olyan szinten, ami egy párkapcsoaltban minimális elvárás lenne.

A nök NEM diplomát meg 450 000 fizetést várnak el, hanem egy nomális embert, aki TISZTELETTEL áll hozzájuk és nem ilyen lebecsülö stílusban beszél róluk, mint te.

Diplomám nekem is van, fizetésem is, amiböl böven megélek, nem szorulok rá egy hozzád hasonló soviniszta valakire. Ha párt keresek, akkor olyat, aki emberileg is tud valamit nyújtani, nem csak külsöségeket, mint te a kérdésed alapján.

2020. jún. 29. 11:37
 15/43 anonim válasza:

A kérdésedből kiindulva, te a diplomáddal ismerkedsz? Eleve ez a probléma. A kutyát nem érdekli hogy milyen papírod van ha unalmas vagy.

A másik probléma hogy szerinted azok a hülyék akik nem úgy gondolkodnak mint te.

Rettenetesen szerelmes vagy magadba. Már a kérdésed is taszító, a válaszaid szintúgy.

24/N

2020. jún. 29. 11:41
 16/43 anonim válasza:
Köszönöm lányok. Én feladtam a győzködést, mert ő okosabb. Elvégre diplomás... :D
2020. jún. 29. 11:42
 17/43 anonim válasza:
A szerelem meséld már el, hogy mióta diplomához kötött?
2020. jún. 29. 11:46
 18/43 A kérdező kommentje:

18-as:

Na ez az agyrém, amit művelsz. A passzív-agresszió :D

2020. jún. 29. 12:00
 19/43 anonim válasza:

Esküszöm, tényleg nem értem, hogy mitől ilyen szerencsétlenek az emberek!

Én egy kövér nő vagyok, de soha nem okozott gondot a pasizás. Se 50 kilósan, se 90 kilósan, sőt még 100 fölött sem. Nem is tudom felfogni ezt, hogy másoknak mi ebben olyan nehéz.

2020. jún. 29. 12:03
 20/43 A kérdező kommentje:

21-es:

gondolom mert nő vagy, és vannak olyan férfiak, akik erre izgulnak, vagy ,,mindegy" nekik.

A kövér férfiakat meg jóval kevesebb nő kedveli, mint fordított esetben.

Persze, én nem vagyok kövér :D

2020. jún. 29. 12:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!