Miért ilyen nehéz találni még diplomával is valakit?
Most fejeztem egy informatikus alapképzést (Bsc) és még így sem lesz könnyebb az ismerkedés.
Mármint, nem lett több a száma azoknak, aki közül tud válogatni az ember.
Utálom az anyagias nőket, viszont gondolná az ember, hogy ilyen szakmával, meg amolyan fizuval már felkelted az ilyen pénzéhes nők figyelmét. De nem.
Szóval mi a baj újabban a világgal?
Nem nézek ki szarul, kűzdősportolok kis korom óta, közvetlen vagyok, nem szégyellős, tudok és kezdeményezek is... egyszerűen van véleményem érveim bizonyos témákban, amik megnehezítik a dolgokat, mert az emberek ugye vakon hisznek a hülyeségekben, és ha érvet hallanak, ami nem egyezik az övékkel, az egyből rossz lesz.
Amúgy 23 vagyok, szóval nem is ilyen túl idős - energikus, meg minden.
Lenne bárki aki ezek alapján megszeretne ismerni?
Már csak nevetek :D
Kár volt kiírni... sejthettem volna, hogy ez a nagyon jó akarat fogad :D
Amíg ilyen degradáló véleményed van a nőkről, addig szerintem nem csoda, hogy nem kapkodnak utánad.
Senki sem egy nőket lenéző férfira vágyik.
Nyugi, ha kiírja valaki hogy diplomás és.., de..
akkor tuti jonnek a szakmunkások hogy ők 450et keresnek miért nézed le őket :DD
Én nekem nincs diplomám, vállalkozó vagyok, saját magam ura, nem keresek rosszul és így is nehéz bárkit is találni. Azok a nők akikkel egy szociális szinten vagyok a gazdag, kigyúrt, BMW-s, szolizós, Instagram celeb pasikat szeretik.
Ne érts félre egyáltalán nem vagyok gazdag, de jobban keresek az átlagnál. Tinder, Badoo, stb próbáltam már és gyakorlatilag fölösleges, mert senki nem ír vissza. Mai világban nagyon nehéz ismerkedni, mert az emberek elfogyasztják egymást, kapcsolatról kapcsolatra ugrálnak nagyon sokan, és csomó sérelmet szereznek, így egyre kevesebb ember akar kapcsolatot. a nőknek nagyon sok választásai lehetősége van az internet miatt.
30: A férfiaknak ugyanannyi választási lehetőségük van. Feltételezzük, hogy még mindig a férfiak nagy része nőkkel van, a nők nagy része meg férfiakkal. Akkor ugyanannyi férfinak van sikere a nőknél, mint amennyi nőnek a férfiaknál.
Ha beszélgetsz nőkkel a társkereséséről, főleg a netesről, akkor az ő nagy részük is arról fog beszámolni, hogy hányan átverték, kihasználták őket, mennyien hazudtak, mennyi pasi csak szexet akart, mennyien hazudták egyedülállónak. És nem arról fognak mesélni, hogy jaj milyen sok normális férfi közül válogathattam :D
31: Szerintem félreértesz, mert ha egy pasi dugni akar neki fizetni kell érte, ha egy csaj akar dugni, akkor csak ráír egy pasira, hogy dugni akar, és a pasi nem fog nemet mondani. Ez a kettős mérce. Igenis, létezik ilyen, természetesen nem minden esetben az biztos, de a legtöbb esetben igen.
Lássuk be, hogy ha egy pasi jóképű, izmos, és gazdag, akkor sokkal nagyobb esélye van mint az átlagnak, és valljuk be, hogy ha valaki lány, akkor egy pasi úgy is fel fogja szedni ha nem gazdag és "nem-szép."
Szóval hiába beszélünk egy szegény 10/10-es csajról, egy gazdag pasi úgy is felszedné, de ha 10/10-es csávó vagy és nem vagy gazdag akkor baszhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!