Miért ilyen nehéz találni még diplomával is valakit?
Most fejeztem egy informatikus alapképzést (Bsc) és még így sem lesz könnyebb az ismerkedés.
Mármint, nem lett több a száma azoknak, aki közül tud válogatni az ember.
Utálom az anyagias nőket, viszont gondolná az ember, hogy ilyen szakmával, meg amolyan fizuval már felkelted az ilyen pénzéhes nők figyelmét. De nem.
Szóval mi a baj újabban a világgal?
Nem nézek ki szarul, kűzdősportolok kis korom óta, közvetlen vagyok, nem szégyellős, tudok és kezdeményezek is... egyszerűen van véleményem érveim bizonyos témákban, amik megnehezítik a dolgokat, mert az emberek ugye vakon hisznek a hülyeségekben, és ha érvet hallanak, ami nem egyezik az övékkel, az egyből rossz lesz.
Amúgy 23 vagyok, szóval nem is ilyen túl idős - energikus, meg minden.
Lenne bárki aki ezek alapján megszeretne ismerni?
*egyszerűen
Párt találni nem pontokba szedett tulajdonságokkal kell, de majd rájössz. Kell még legalább pár év, úgy látom.
Ki mondta, hogy a diplomától vagyok okos? Szeretném ha idéznél ilyen állítást tőlem!
Én kifejezetten nem hiszek abban, hogy az iskolarendszerben tanulsz. Épp ellenkezőleg. Ott próbálnak belenevelni a rendszerbe.
Én elvégeztem, mert nem akarok kétkezi munkás lenni, és mert érdekelt a programozás/jó vagyok benne. Meg jó lenne nem havi 65öt keresni, érted.
Szóval továbbra sem értem honnét veszed, hogy én azt feltételezem, amit te írtál. Csak gondolj bele: jóval csábítóbb egy ember, akinek egy keresett diploma/szakma van a kezében, mint akinek 8 osztálya van.
Ha nem ezt mondod, akkor valószínű valami álkommunista vagy, aki a dolgozó népet élteti :D (/bölcsész, aki csak filozofálgat dolgokról)
Sajnos nem tudom lepontozni a kommented, pedig megtenném szívesen :)
Nem igazán értitek a problémát, úgyhiszem.
Nem félénk vagyok. Nem szűz. Nem most keresem életem első barátnőjét.
Nem tapasztalatlan vagyok... volt mindenből már. De még mindig azt látom, hogy az intelligencia miatt, és a nem mainstream világnézetem miatt hátrányban vagyok / nem lehet olyan könnyen ismerkedni, mint egy ballibsi trash unit.
Remélem így érthetőbb.
Az előző kommentedben írt rágalmat sem tudtad bizonyítani, de rögtön jössz egy újjal.
,, A kérdésben azt írtad, hogy még diplomával is béna vagy, most pedig azt, hogy a diploma vonzó kellene, hogy legyen."
Erre is szeretnék látni egy mondatot, ahol azt mondtam béna lennék.
Teleszarjátok értelmetlen kommentekkel, és elbasszátok az ember kérdését.
Mindig ez van.
És, ha annyit keresel? Engem nem zavar :D Őszintén, hogy jön ez ide?
Csak azt mondtam, hogy nem akarok 65öt keresni. Nem azt, hogy minden kétkezi munkásnak legyen 65 a fizetése :D
Komolyan, kevered itt a szart szándékosan. Minek jön fel az ilyen ide? Csak leszólogatni.
A lepontozás pedig a gyakorikérdések saját, beépített rendszere. Nehogy már azt hibáztasd aki használja a beépített funkciókat xD Na ki a gyerek...
Nem kell idéznem semmit, ezt írtad és értelmeztem. :) Tudom, fáj az igazság, mindig ez van.
Nem azt írtad, hogy béna vagy, csak azt, hogy nem vagy képes párt találni. Vagyis béna vagy. :) Diplomás embernek ezt így külön le kell vezetnem? :D
A lepontozás alatt sem azt értettem, hogy nem teheted meg, csak azt, hogy egy felnőtt ember nem lepontozással akar elégtételt venni, én nem szoktam lepontozni, mert nem érdekel ez a funkció. Szóval továbbra is azt vallom, hogy te vagy a gyerek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!