Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Srácok, mit kell írni társkere...

Srácok, mit kell írni társkeresőn egy nőnek, hogy vissza is írjon?

Figyelt kérdés

Alapvetően azzal próbálkozom, hogy elolvasom az adatlapját, és ami szimpatikus nekem, azt kiemelem, vagy rákérdezek. Vagy próbálok bevinni valami humort, ha eleve úgy íródott az ő adatlapja.

De frankón senki nem írt vissza eddig. Vagy ennyire béna dumát lökök, vagy nem jó képek vannak fent rólam, vagy nem tudom.

Mi a kulcsa annak, hogy visszaírjon valaki? Oké, ha nem szimpatikus valaki, akkor minek írjon vissza. Na de ennyire? Nem egy barátnőm volt már, élőben nem vagyok egy gáz ember. :D Gondoltam kipróbálom a társkeresőt, miért ne, de eddig kb. olyan, mintha betonfalnak rohannék. Tök normálisan, összeszedetten írok, helyesírás rendben, és semmi. Elolvassa, egyik másik talán még az adatlapom is megnézni, aztán done, ennyi.

Értem én, hogy a nő az válogathat, meg millió férfi ír nekik, na de ha már egy valaki normálisan közeledik, nem akar dugni azonnal, stb, az se kell? Semmi? Akkor mi kell? Nagyon sok olyan nő van fent, akik hónapokkal, évekkel ezelőtt regisztráltak, és még mindig aktívak. Magyarul nem találták meg a nagy őt. Passz.

2020. jún. 19. 22:32
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
20# Én csak azt írtam,hogy ne általánosítsunk. Nem kell minden nőnek hülye picsának és minden férfinak idióta parasztnak lennie magas elvárásokkal. Különben a "középtré" kategóriás embereknek sem lenne soha párjuk,mégis valamiért ők is találnak és van amikor a párjuk csinosabb/helyesebb. Lehet,hogy a többség magasra helyezi a lécet, de azért nem kell egyik nemnek se ujjal mutogatni a másikra.
2020. jún. 21. 15:52
 22/24 anonim válasza:
Nem tudom hogy csinálják. :) De amúgy rengeteg van köztük akik szemmel láthatóan nem boldogok, megsavanyodva megrogyva vannak egymásmellett, csak hogy legyen valaki. Még egy Tescobeli vásárlásnál is megfigyelhető. Akkor inkább vagyok egyedül.
2020. jún. 21. 15:57
 23/24 A kérdező kommentje:

#18, nem rég kezdtem el, eddig olyan 100 nőnek írtam mindenféle korosztályból, de az kicsit sablonos üzenet volt. Most Szerintem olyan 15-20 lehet, akiknek úgy már próbálok személyesebbet írni, de ha nem sok mindent ad meg magáról, akkor kimerül annyiban, mint ami a sablon volt, hogy a képeid meg az adatlapod alapján szimpatikus vagy, szívesen ismerkednék, beszélgetnék, és kb. ennyi.

Eddig konkrétan KÉT DARAB hölgy írt vissza, nagyon udvariasan és tisztességesen, hogy nem én vagyok a kiszemelt, vagy már randizgat, stb. Ennyi, korrekt, visszaír, hogy bocs, cső. Ők is amúgy a 40+ -os korosztály, a 25-30-35 csak elolvasta, de nem mind.

Általánosságban, már nem a 18-asnak válaszolva:

Amúgy én sem gondolom, hogy a nők a monacói herceg és egy standupos humorista keverékét keresik, aki ráadásul úgy néz ki, mint Chris Hemsworth, én inkább azt érzem, hogy több nő nagyon merev, és nem úgy közelítik meg a dolgot, hogy akkor csak ismerkedjünk, barátkozzunk férfiakkal (amiből ugye bármi lehet, még akár házasság is), hanem a megértő, komoly, vicces, önálló, független, célokkal teli, stb stb férfit keresik hosszútávú kapcsolatra.

Ha túl sok az elvárás, akkor jó eséllyel túl kevés férfi fog a szűrőn is átmenni. Nyilván legyen elvárás, elvégre mégsem egy szexpartner keresőn van az ember.

De aztán lehet én közelítem ezt meg rosszul, hogy az első lépcsőfok az egy normál emberi beszélgetés, aztán ha jól elvagyunk, akkor mehetünk tovább. Nyilván akkor, ha megvan a szimpátia külsőleg is, meg azért az első találkozó se húzódjon el nagyon, elvégre valahol a találkozó lesz a sorsdöntő.

2020. jún. 21. 17:49
 24/24 anonim válasza:

Hali! Ha a Tinderen vagy, akkor tényleg ne hibáztasd magad.

Ha bármilyen egyéb társkeresőn vagy: jegyezd meg, alapszabály, hogy mindig a nő választ! Akkor fognak érdeklődni irántad, vagy visszaírni, hogyha

1) megnézte a profilod

2) párba/kapcsolatba áll veled (azaz kölcsönös a kedvelés/lájk).

Persze a 2. pont az erősebb dolog, ez nyilvánvaló, de ezt a kettőt vedd számításba. Tinderen én is így vagyok, hogy b*sznak visszaírni. Illetve: 1,5 hónapja vagyok fenn, és hetekig úgy 10-ből 7-en visszaírtak még, aztán egyszer mintha elvágták volna dolgot, kb. 10-ből 1 lett a válaszarány. Badoo-n és Randivonalon, ha megnézi a profilom vagy párba állok, ott viszont mindig sikerül a beszélgetés. De ha csak úgy a semmiből ráírok valakire, akkor soha nem jön válasz.

2020. júl. 2. 04:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!