Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Srácok, mit kell írni társkere...

Srácok, mit kell írni társkeresőn egy nőnek, hogy vissza is írjon?

Figyelt kérdés

Alapvetően azzal próbálkozom, hogy elolvasom az adatlapját, és ami szimpatikus nekem, azt kiemelem, vagy rákérdezek. Vagy próbálok bevinni valami humort, ha eleve úgy íródott az ő adatlapja.

De frankón senki nem írt vissza eddig. Vagy ennyire béna dumát lökök, vagy nem jó képek vannak fent rólam, vagy nem tudom.

Mi a kulcsa annak, hogy visszaírjon valaki? Oké, ha nem szimpatikus valaki, akkor minek írjon vissza. Na de ennyire? Nem egy barátnőm volt már, élőben nem vagyok egy gáz ember. :D Gondoltam kipróbálom a társkeresőt, miért ne, de eddig kb. olyan, mintha betonfalnak rohannék. Tök normálisan, összeszedetten írok, helyesírás rendben, és semmi. Elolvassa, egyik másik talán még az adatlapom is megnézni, aztán done, ennyi.

Értem én, hogy a nő az válogathat, meg millió férfi ír nekik, na de ha már egy valaki normálisan közeledik, nem akar dugni azonnal, stb, az se kell? Semmi? Akkor mi kell? Nagyon sok olyan nő van fent, akik hónapokkal, évekkel ezelőtt regisztráltak, és még mindig aktívak. Magyarul nem találták meg a nagy őt. Passz.

2020. jún. 19. 22:32
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Teljesen jól csinálod,ha az adatlapja alapján írsz rá. Nincs itt semmi trükk. Sajnos, azt is tudom,hogy a legtöbb lány néha úgy is húz jobbra embereket,hogy nem is igazán jön be nekik (úgymond csak gyűjt). De ha ez megnyugtat,én napi több párral matchelek lányként és ÉN írok általában,de a fiúk se hajlandóak legtöbbször visszírni. :D Szóval a másik nem is átéli ezt. Csak folytasd ugyanígy és majd a normális lányok visszaírnak. 20/L
2020. jún. 19. 22:56
 2/24 anonim válasza:

Kb bármit, csak ne azt, hogy "mi újság, hogy vagy" (ezeket én se nagyon szeretem, max a hozzám közel állóknak szoktam elnézni) Nekem majdnem mindig visszaírnak.

1# Gyűjt de minek? Minek jobbra húzni azokat, akik nem jönnek be? Nekem néha becsúszik, de olyankor egyből írok is, ha meccs van, hogy bocs, de nem egymást keressük (=nem téged kereslek) :D

2020. jún. 19. 23:09
 3/24 anonim válasza:
2# Nem tudom,biztos meggondolják magukat,vagy ilyesmi, de én csak hallom az infókat. Én nem szoktam jobbra húzni olyat,aki nem fog meg. :D(1#-es voltam)
2020. jún. 19. 23:14
 4/24 anonim válasza:
Kérdező, ezek szerint jól csinálod. Én mindig visszaírtam azoknak a fiúknak, akik ilyen módon kerestek meg :) Viszont ahogy az első is írta, nekem is volt sok olyan esetem, amikor én írtam rá egy srácra, mégpedig olyan levelet, amire lehetett volna válaszolni valamit (nem "szia mizu teccesz" - láttam ilyet is!), és még csak annyi választ sem kaptam, hogy köszi, bocsi, nem. Tehát ez nem női sajátosság, hanem sokak szerint elfogadható viselkedés.
2020. jún. 19. 23:29
 5/24 anonim válasza:

Igen, az szokott lenni, hogy a mindent eldöntő első 10 mondat után törlik a matchet, de már annyiféle beszélgetésem végződött így, hogy tényleg nincs rá konkrét recept.

Egy frappáns, szerencsésnek mondható kezdés ugyanúgy juthat erre a sorsra, mint a "sziacica vangazdád"

Egyet tudok tanácsolni, add önmagad. Az a későbbiekben is kifizetődő lesz

2020. jún. 19. 23:32
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De hogy inkább magamról írjak, vagy a hölgyről, akinek írok, vagy miről? Néha próbálom vegyíteni, de jó hogy érdekelnek a művészetek, engem is érdekel a fotózás pl. Vagy Budapesten belül hol laksz? Vagy mittudomén' , akármi, ami az adatlapján van, és egyezik az enyémmel.
2020. jún. 19. 23:34
 7/24 anonim válasza:
Én azt szeretem,ha a srác megpróbál belevinni egy kis humort. Hogy az első reakcióm ne az legyen,hogy "Ja..megint rólam kérdezget..ez az..",mert azt hiszik egy nő ezt igényli,hogy magáról beszéljen. De egész nyugodtan írhatsz magadról is pl. ha van bennetek valami közös.
2020. jún. 19. 23:41
 8/24 anonim válasza:
Arra nem gondoltal esetleg, hogy azert nem irnak vissza, meet mondjuk ugy nezel ki, mint egy vakond? Hiaba jo a duma, ha nem jossz be nekik kulsore.
2020. jún. 20. 07:27
 9/24 A kérdező kommentje:

Nem, azért nem gondoltam rá, mert nem nézek úgy ki, mint egy vakond. Erre mondtam, hogy nyilván, ha valaki nem szimpatikus, akkor nem írsz vissza, én sem írok olyan nőnek, aki nem szimpatikus, de nem is vagyok annyira válogatós, hogy az átlagos nőket kiszórjam, és a topmodelleknek írjak.

Van egy egészséges önértékelésem azért, hogy bányarém nem vagyok. Mint írtam, nem is vagyok 20 éves kajakozó, de én erre azt szoktam mondani, hogy ha valaki 3 éve társkeresőn van, és még mindig aktív, akkor lehet lejjebb kéne engedni az igényekből, mert túl magasra lőtte a lécet. Nőknél azért ez nem ritka.

De ahogy látom a hölgyek itteni visszajelzéséből, az ilyen jellegű kezdeményezésemmel nincs gond, keresgélek akkor tovább, hátha valaki nem a Holdra lőtte fel a mércét, amit meg kell ugrani. ;)

2020. jún. 20. 09:15
 10/24 anonim válasza:
Amúgy az is lehet, hogy valaki regisztrált 3 éve, aztán amikor összejött valakivel, csak hibernálta magát, vagy egyszerűen nem lépett be többet. Aztán eltelt 2-3 év, vége lett annak a kapcsolatnak, és most megint keres. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy 3 év alatt szóba sem állt senkivel.
2020. jún. 20. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!