Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Srácok, mit kell írni társkere...

Srácok, mit kell írni társkeresőn egy nőnek, hogy vissza is írjon?

Figyelt kérdés

Alapvetően azzal próbálkozom, hogy elolvasom az adatlapját, és ami szimpatikus nekem, azt kiemelem, vagy rákérdezek. Vagy próbálok bevinni valami humort, ha eleve úgy íródott az ő adatlapja.

De frankón senki nem írt vissza eddig. Vagy ennyire béna dumát lökök, vagy nem jó képek vannak fent rólam, vagy nem tudom.

Mi a kulcsa annak, hogy visszaírjon valaki? Oké, ha nem szimpatikus valaki, akkor minek írjon vissza. Na de ennyire? Nem egy barátnőm volt már, élőben nem vagyok egy gáz ember. :D Gondoltam kipróbálom a társkeresőt, miért ne, de eddig kb. olyan, mintha betonfalnak rohannék. Tök normálisan, összeszedetten írok, helyesírás rendben, és semmi. Elolvassa, egyik másik talán még az adatlapom is megnézni, aztán done, ennyi.

Értem én, hogy a nő az válogathat, meg millió férfi ír nekik, na de ha már egy valaki normálisan közeledik, nem akar dugni azonnal, stb, az se kell? Semmi? Akkor mi kell? Nagyon sok olyan nő van fent, akik hónapokkal, évekkel ezelőtt regisztráltak, és még mindig aktívak. Magyarul nem találták meg a nagy őt. Passz.

2020. jún. 19. 22:32
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Valami meghökkentőt. Nekem, amikor (puszta brahiból) kipróbáltam a netes párkeresést, a "Lehet felétek tyúkot lopni?" kérdés volt a kedvencem. Erre tuti, hogy válaszolt mindegyik. Nem azonnal, hiszen az első gondolatuk az volt, hogy mekkora egy tapló lehet ez a pasi, de annyira piszkálta a csőrüket a kíváncsiság, hogy pár nap múlva mindig jelentkeztek. Aztán, ha már beindult a párbeszéd, nyert ügyem volt.

Egyébként, ha valami nagyon kívánatos kincsre akadtam, akkor mindig megvártam a telihold előtti napokat. Olyankor meglódulnak a hormonok, és a csajok jobban hajlanak egy kis romantikára. (Mi, pasik, meg fickósabbak vagyunk olyankor.)

2020. jún. 20. 13:54
 12/24 anonim válasza:
Nem veled van a gond. a csajok 80%-a csak szórakozik, egot növel, vagy olyan elvárásai vannak aminek nem felelsz meg, nem te vagy a dúsgazdag dubai-i herceg aki még rettenetesen szórakoztató is, ergo ha az első mondatban nem írzs valami úristen de vicceset, majd utána minden mondatodban akkor le se xarják mert unalmas vagy a szemükben. a hiba az ő készülékükben van, nem nálad.
2020. jún. 21. 14:10
 13/24 anonim válasza:

12# De miért kéne minden mondatnak viccesnek lennie? Ki az, aki a való életben minden másodpercben vicces és jó arc? De a csajok ugyanez: kiírják, hogy "mindig vidám vagyok és mosolygok"

Én nem várom el, hogy valaki mindig vicces legyen, jó kedve legyen és mosolyogjon, csak adja önmagát. Én is azt teszem

2020. jún. 21. 15:22
 14/24 anonim válasza:
Nem kéne. ezaz. nem kéne, de ők elvárják. Mert a tévében az álompasik azok ilyenek. persze gazdagok, menő munkával drága kocsival, és nagyon viccesek és nagyon jófejek. Mi földi halandók meg nem. :D
2020. jún. 21. 15:25
 15/24 anonim válasza:

14# Viszonylag új vagyok a társkereső platformon, azért kérdezem. Ki akar a tévéből párt magának? Nekem a földi haladók jobban bejönnek :D

Amúgy ismerek jó fej embereket, pl a nagybátyám. De minek menő autó? Nekem annyira mindegy :D

2020. jún. 21. 15:30
 16/24 anonim válasza:

Erről kérdezd meg a csajok javarészét.

Középselejt kinézetűek,és attól felfelé már az az elvárás hogy a pasi legyen olyan aki most ugrott le a magazin címlapjáról (lehetőleg valami drága életmódmagazinéről, ne a képes RTV-ről)

Legyen tele zsével hogy tudja hurcolni 3 havonta karibire nyaralgatni. Legyen a palinak marhanagy saját háza, vadúj prémium kocsija, menő munka, mert vízvezetékszerelővel nemállnak szóba a nők, csak a személyi edzőkkel meg a dídzsékkel, az egész arra kell pluszban hogy instagramon megpukkadjanak a barinők hogy meccsoda életük van. :D

2020. jún. 21. 15:35
 17/24 anonim válasza:
Mi lenne,hogyha nem általánosítanánk ennyire? Csak azért,mert a kedves 12-es olyanokat fogott ki (mert gondolom te sem úgy válogattál,hogy egy lecsúszott,ronda nőt választottál) még nem minden nő ilyen. Most írjam azt,hogy minden pasi egy kikent kifent fitness modell alakú csinibabát akar,aki szerény,aranyos,nem kell neki a pénz és közben teljesen beléjük van zúgva? :D Tessék már egy kicsit a realitás talaján maradni.
2020. jún. 21. 15:38
 18/24 anonim válasza:

Es miota probalkozol? Kb hány csajnak irtal? Es latod hogy elolvasta?

Szerintem eleg annyit irni h szia ha visszair hogy szia akkor strapald magad:p

ergo a szimpatia dont. Volt aki irt vicceset de nem tetszett es akkor visszairtam hogy reagaljak hogy vicces de max baratzona lett amiert haragudott

2020. jún. 21. 15:40
 19/24 anonim válasza:

16# De mi van, ha én nem akarok személyi edző lenni? :D

Amúgy a vízvezeték szerelők se keresnek rosszul úgy tudom.

A képes RTV miben más?

Amúgy kb senkit nem ismerek a környezetemben, akire ez a leírás illik, pedig nem Mucsajröcsögén lakom. Ez valami álomvilág :D Most az instagramra akarunk kapcsolatot meg a barátnőknek vagy saját magunknak?

Ahh nem értem ezt

2020. jún. 21. 15:43
 20/24 anonim válasza:

#17! Lehet hogy a véleményem a sajátom, de általánosabb vélemény mint hiszed. Pár csajismerősnek elmeséltem ezt. 10-ből 7 azt mondta hogy "Az összes pasihaveromnak lassan ugyanez a véleménye.."

Nyilván én se moccanok rá a középtré tipusra. De egy dolgot elfelejtesz. Ha nem áll fel egy csajtól a bré, akkor azt úgyhívják hogy barátság. :)

Persze sok pasi van aki egyáltalán nem válogat mert annyira alacsonyan van az élményküszöbjük, de nem mindenki ilyen hogy mindegy neki mibe nyomkodja bele.

A magam részéről amúgy rég elengedtem a keresgélést.

2020. jún. 21. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!