Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden átlagos és jol kinéző fiura rá szoktak irni ismeretlen lányok fb on vagy társkeresőkön?
Kedves #3 ez nem játszmázás csak szimláp inkább halok meg egyedül mit hogy én fussak valaki után
#2 voltam
#5 és mire fel vagy ilyen büszke? Semmi okod nincs rá, hogy az legyél, de majd felnyitja a szemedet az élet.
Amúgy, hogy válaszoljak a kérdésre is: előfordult már párszor velem is, hogy rám írtak lányok, de nem gyakori, hogy lányok kezdeményezzenek. Inkább várják (vagy elvárják), hogy mindenki megcsináljon mindent helyettük.
Szia! Én lány vagyok. Bátortalan típusnak tartom magam, de egyszer annyira megtetszett egy srác, hogy ráírtam facebookon. Volt egy kis előzménye, előző nap buliban voltunk, és szerettünk volna beszélgetni, csak nem úgy alakultak a dolgok. Majd'4 együtt töltött év után azt mondom megérte kezdeményezni.
Csajok, az nem 'futok a pasi után', ha kezdeményeztek. Ha nem érdeklődik irántad és akkor is nyomulsz, na az jelenti ezt.
Mostanában annyira egyenjogúság van, senki nem néz le senkit amiatt, ha nem csak a pasi kezdeményez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!