Teljesen normális,kifejezetten sportos alkatú 41-éves pasival szeretne valaki ismerkedni?
Figyelt kérdés
Amit tudni kell rólam hogy nem dohányzom,rendezettek a körülményeim,igényes,sportos vagyok. Jó egzisztenciával. jelenleg egyedül élek. Jó a humorom,szeretek utazni,imádom a szexet stb stb..
Nyugodtan lehet "zaklatni" privátban is! :)
2020. máj. 15. 15:36
31/35 anonim válasza:
26-os nyelvészprofesszor megszólalt. :D
Kritizálja a kérdezőt,és tele van nyelvtani hibával! :D
Egybe írja azt hogy nem mellesleg,ilyen szó meg hogy "anomáliáik" nem is létezik. :D
Szerintem ülj vissza az iskolapadba,és nem csak ezért!
28L
2020. máj. 17. 09:28
32/35 A kérdező kommentje:
Respect 31...! Én már nem is követem ezt az egészet.
2020. máj. 17. 09:41
33/35 anonim válasza:
És saját magával beszélget a manusz. Ennyi esze van.
Viszont ebből megállapíthatóan pszichopatológiai eset.
2020. máj. 17. 10:29
34/35 A kérdező kommentje:
Mèg mindig nyomod a hülyesègedet. Ülj màr le,megbuktàl,ne ègesd mär magad szènnè! :)
2020. máj. 17. 11:12
35/35 anonim válasza:
G3cihülye vagy! Kijavítanak, erre te leírod ugyanolyan szarul. Erre lehetsz is büszke. 41 éves hulladék....
2020. júl. 23. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!