Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Teljesen normális,kifejezetten...

Teljesen normális,kifejezetten sportos alkatú 41-éves pasival szeretne valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam hogy nem dohányzom,rendezettek a körülményeim,igényes,sportos vagyok. Jó egzisztenciával. jelenleg egyedül élek. Jó a humorom,szeretek utazni,imádom a szexet stb stb..

Nyugodtan lehet "zaklatni" privátban is! :)

2020. máj. 15. 15:36
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:

Pl amikor leírták hogy tök steril ez a leírás, meghogy ja, gyanúsan túl szépen hangzik. Az építő volt.

Nyilván az se lenne jó ha leírnám egy ilyenben hogy "marhára nemvagyok normális, mert az unalmas, Rigolyás is vagyok, perverz is, meg randa is, de amúgy marhajófej..." Asszem ezért nem írkálok ki ide társkereső "kérdéseket"éjjel egykor a gyakorikérdésekre, mert lehet nem igazán működne mint önmarketing. Nehéz kenyér ez. :)

2020. máj. 16. 01:45
 12/35 A kérdező kommentje:
Amiket említes!sz,azokra kultúrält vàlaszt adtam! Aki meg csak azèrt kommentelt mert nincs jobb dolga az így jàrt..
2020. máj. 16. 01:53
 13/35 anonim válasza:

Én pl építő voltam hogy uncsi, mert nekem az ilyen szöveg mindig unalmas volt. "Jó egzisztencia"

De erre a kérdező olyan kis cuki anyázós privit írt, hogy szingli csajok, kicsit vigyázzatok vele azért...

2020. máj. 16. 11:56
 14/35 A kérdező kommentje:
Ez ebben a formäban nem igaz,nem említettem semmi ilyet,ne ràgalmazz! Ès lagalàbb kicsit izgalmassà vàltam szàmodta.. ha màr annyira uncsi voltam. Vittem a sivàr tèletedbe egy kis adrenalin löketet,ha màr màshogy nem kapsz.. :)
2020. máj. 16. 12:16
 15/35 anonim válasza:
Nehogy azt hidd hogy zavart amit írtál, megállapítottam hogy na ez elmebeteg, aztán lapoztam a normálisabb privikre, de fogalmam sincs ezen miért húztad fel magad annyira. Egyébként az még uncsibb ha valaki meg akar félemlíteni, előbb dicsekszik az anyagi helyzetével, aztán meg átvált ilyenbe. Szerintem írd ki újra valahogy emberibb módon a bemutatkozásodat.
2020. máj. 16. 12:34
 16/35 anonim válasza:
#13. Nézd én pasi vagyok, közepesen jó emberismerő, de az nekem is lejött abból amit itt írt, és reagált, hogy akadnak pszichopatológiai problémák. ha csaj lenne, és épp ismerkednék vele, akkor nagyon gyorsan kitakarítanám az életemből, mert volt alkalmam megismerni pár pszichopatát, nem kell még egy. :D
2020. máj. 16. 12:39
 17/35 anonim válasza:
Azt viszont bírom ha valaki azt mondja magáról hogy közepesen jó emberismerő, ez olyan reális. Bocs kérdező az offért, hogy a kérdésed alatt kifejtem a véleményem valaki más szövegéről.
2020. máj. 16. 13:20
 18/35 A kérdező kommentje:

Ennyi korlátolt embert egy helyen,hihetetlen. Tényleg nagy az isten állat kertje.

15! Mi volt neked abban annyira riasztó hogy valaki az én koromban jó egzisztenciával rendelkezik? Gondolom ültél a gép előtt,és még a hideg is ki rázott ettöl az infótol. :)

13! A kőkemény pszichopaták meg ti vagytok,tele komplexusokkal. A saját nyomorúságotokat másokon próbáljátok kompenzálni. Törődj a magad dolgával inkább,jobban jársz hidd el. Tedd rendbe az életed,és ne itt akadékoskodj!

Azt írod hogy közepesen ismered az embereket,na látod,ezért nem kellene bele ütnöd az orrod más dolgába!

2020. máj. 16. 13:31
 19/35 anonim válasza:
Kicsit összekeverted a számokat de nem baj. Nem annnnnyira riasztó ha valaki leírja hogy jó egzisztenciával rendelkezik, csak nekem abszolút nem vonzó, uncsi, rideg. Ezt írtam, nekem ez olyan piac jellegű. De gondolom sok mindenkinek bejön. De szerintem hanyagolhatnád a felkiáltójeleket. Na mindegy remélem ír neked a nagy Ő.
2020. máj. 16. 16:09
 20/35 anonim válasza:

1. Az ha valaki leírja hogy "hűű én teljesen normális vagyok" az eleve már nem normális.

2. Leírtad hogy SZERINTED mennyire szuper vagy mindenben, de az első kritikus szóra, vagy amint nem az történik amit elképzeltél, a plafonon vagy, és köpködöd a körülötted lévőket.

3. Humorod sincs, nettó hazugság az egész. :D

2020. máj. 16. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!