Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Teljesen normális,kifejezetten...

Teljesen normális,kifejezetten sportos alkatú 41-éves pasival szeretne valaki ismerkedni?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell rólam hogy nem dohányzom,rendezettek a körülményeim,igényes,sportos vagyok. Jó egzisztenciával. jelenleg egyedül élek. Jó a humorom,szeretek utazni,imádom a szexet stb stb..

Nyugodtan lehet "zaklatni" privátban is! :)

2020. máj. 15. 15:36
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

19!

Ha valakit valamire fel akarok szólítani akkor azt felkiáltó jellel teszem. Ilyen egyszerű ez.. Nyelvtan az egész.

Az meg hogy neked személy szerint mi uncsi meg rideg,teljesen szubjektív,engem egyáltalán nem érdekel. És lehet hogy mást sem. A posztom szövege teljesen korrekt,normális. Alapvető információkat tartalmaz. Ha neked ez nem megfelelő,semmi gond. lapozz tovább,ilyen egyszerű! Kötekedtek itt feleslegesen,egy normális ki íráson. De tudod mit,ez legyen a legnagyobb örömöd az életben! Egyébként igen,írtak már,akik itt nevetnek a kommentjeiteken,és ugyan azt vették le,amit én.

Te meg keress magadnak egy bizonytalan egzisztenciával rendelkező,pocakos,dohányzó,igénytelen,humortalan,komor,otthon tespedö,nős,impotens,igazi Férfit! Azok tuti elég izgalmasak lesznek a számodra...

Ezzel én be is fejeztem ezt a meddő eszmecserét. Van jobb dolgom is,mint sem alapvető emberi értékekről,"felnőtt" embereknek továbbképzést tartsak..

2020. máj. 16. 16:42
 22/35 anonim válasza:
De ugye azért nem sírtad el magad azon hogy júj, bántanak a csúnya trollok. :)
2020. máj. 16. 16:48
 23/35 anonim válasza:
Nem, én egy valóban elképesztően humoros, sportos, vidám, férfias, dohányzó (sajnos), nem túl stabil anyagi helyzetű pasit szeretek, akivel élek. Bocs hogy benéztem az újdonságot jelentő ismerkedés rovatba, láttam van itt minden sporttárs barát tanulótárs :) stb. Gondoltam építő az észrevételem, de tényleg igazad van nem kellett volna írnom, nem viccelek, belátom hogy feleslegesen szóltam be. Nem baj ha más vagy mint én, sok sikert (csak kicsit idegesít hogy túl sok a hozzád hasonló stílusú ember, ezért beszóltam, de figyusz eggyel több vagy kevesebb nekem nem oszt nem szoroz) Bye-bye :)
2020. máj. 16. 16:54
 24/35 anonim válasza:
Bocsánat hogy beleszólok a vitába,én figyelemmel kísérem a kérdést,szerintem nincs vele semmi baj,és beszélek vele priviben is,nagyon humoros,szórakoztató pasi,"fiú". Én sem értelek benneteket,ha nem szimpatikus nektek,keressetek magatoknak valót. Nem erőszakolja magát senkire,nem küldözget képeket a farkárol stb stb. Viszont tényleg nagyon normális. Intelligensen kommunikál. Lehet ilyenből kellene több ide. :)
2020. máj. 16. 17:02
 25/35 anonim válasza:

Jaaa 25-ös vagyok bocsika! :)

32L

2020. máj. 16. 17:07
 26/35 anonim válasza:
A vessző után szóközt teszünk, a "szánalomhalmaz" az egy szó, nem kettő, és az "fRusztrált". Nemmellesleg a 25.-ös anonim hozzászóló szintén a kérdező, mert vannak helyesírási anomáliáik amelyek megegyeznek. :)
2020. máj. 16. 17:10
 27/35 A kérdező kommentje:

Egy újabb versenyző a pàlyàn.. :)

Èn flusztràltat írtam te szerencse csomag! :) Olvasd el ismètelten.. egyèbkènt meg menetből sajnos nehezebb írogatni. Jaaa igen kis zsenikèm vagy,magammal csetelgetek itt..:)

2020. máj. 16. 17:32
 28/35 A kérdező kommentje:

26!

Ne égesd már magad,ennél már nincs lejjebb tényleg :) Az szánalom halmaz,és én írtam jól! :)

2020. máj. 16. 17:47
 29/35 anonim válasza:
:) 26 tényleg vicces vagy már ne is haragudj. :)
2020. máj. 16. 17:59
 30/35 anonim válasza:
Nahhh, itt sem lesz jánykérés...
2020. máj. 16. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!