Lányok, csillagászkodna velem valaki?
Vannak itt olyan lányok, akik szeretik a csillagokat bújni éjszakánként? Nem feltétlen tudományos céllal, hanem csak úgy megfigyelni, elcsodálkozni. Rábukkanni egy-egy csillagködre, és bámulni, hogy milyen szép. Eddig nem találtam olyan lányt, akit ez a témakör érdekelne. :( Szívesen venném, ha valakivel tudnék erről (meg másról is) beszélgetni!
29F
Engem főként a speciális csillagok érdekelnek. Pl. a Rigel, UY Scuti, Alpha Centauri.. stb.
És igen, a csillagképek. Sok könyvem van itthon.
Van egy klassz videó a világegyetemről. Szívesen megosztom veled.
#1: Az én kedvencem a Betelguise. Csillagképekben annyira nem vagyok otthon, inkább a mélyég-objektumok kötnek le. Nem tudom, melyik videóra gondolsz, én is ismerek párat, de privátban átdobhatod. :)
#2: De nekem van távcsövem is hozzá. :P Igaz, nem annyira erős és profi, de egyelőre ez is megteszi. Később váltok nagyobbra. Azzal sokkal nagyobb élmény, csak épp elveszti azt a varázst, hogy ingyen van. :D
Nézegesd a Vörös Csillagot, elég csillagászkodás az.
Szerezz sarlót is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!