Igazán izmos, sportos lányok, van kedve valakinek ismerkedni sportos, sportimádó emberrel, akár csak online szinten, vagy együtt edzeni?;)
Figyelt kérdés
szept. 29. 13:57
1/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Hány éves nálad a lány?
Megye?
Csak kondi és fitness a sportod?
szept. 29. 15:40
2/8 anonim válasza:
1-es, esetleg egy nem sportos (vékony) pasi érdekelne?
szept. 29. 17:55
3/8 anonim válasza:
Hogy mi????
szept. 30. 13:28
4/8 anonim válasza:
Nem gond, hogy írtál privátba, csak azért lenne jó, ha ide tennéd ki a választ, hogy megkönnyítsd az érdeklődők dolgát, és akkor nincsenek felesleges körök.
okt. 1. 19:04
5/8 A kérdező kommentje:
Szia! Remélem, nem haragszol, ha itt írom meg a választ: az ország nyugati felén élek, és rengeteg sportot kipróbáltam, igazából alig van olyan, ami nem érdekel…:)
okt. 1. 19:08
6/8 anonim válasza:
Bár én egy sportmániás lány vagyok:)
Sajnos annyira nem látszik rajtam (167cm/59-60kg), de tényleg imádok sportolni. Több mint 7 éve küzdősportolok, Emelettel szeretek futni, úszni, mindegy szinte csak mozgás legyen :)
okt. 18. 16:26
7/8 anonim válasza:
167-es magassághoz sok a 60kg?!
Szerintem, ha izmos vagy is kevés inkább.
nov. 1. 00:03
8/8 anonim válasza:
Gondolom, függ attól is, hány éves. Mennyi vagy, #6?
nov. 1. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!