Akik jól tudnak nőkkel ismerkedni azok hogy csinálják?
Figyelt kérdés
tegnap 11:20
1/31 anonim válasza:
Azok jól csinálják.
Mégis milyen kérdés ez már.
tegnap 11:24
2/31 StevenUp válasza:
Művelt vagyok, nagy a szókincsem és tájékozott vagyok, emellett vicces is. A nők szeretik ha ezek a skillek határozottsággal párosul párosulnak.
tegnap 11:30
3/31 anonim válasza:
A határozottság nem egyenlő a nagyképűséggel. De egyébként tényleg vicces vagy. 😂
tegnap 11:35
4/31 StevenUp válasza:
ma 11:35
Az, hogy valaki tisztában van az értékeivel, nem egyenlő azzal, hogy nagyképű 😀
tegnap 11:41
5/31 anonim válasza:
Az nem, de te reklámozod magad. Ez inkább szánalmas.
Egy érett férfi nem kérkedik erényeivel, hanem bizonyít.
Te olyan vagy mint egy rossz marketinges, gyenge jellemmel.
tegnap 11:46
6/31 anonim válasza:
Probálod eladni magad steve? Hát nem a piacon vagyunk more
tegnap 11:47
7/31 anonim válasza:
Nem tudom miért támadjátok a #2. A kérdésre válaszolt, és tulajdonképpen igaza van, ezek tényleg megnyerő tulajdonságok, semmi nagyképűséget nem érzek. Én nőként kiegészíteném még pár dologgal: az őszinteség, megbízhatóság érzete a legfontosabb. Ezen felül egy jó beszélőke kell, és egy kis szerencse, hogy pont passzoljon az érdeklődési kör.
tegnap 11:50
8/31 anonim válasza:
Mert nem látod hogy mint egy árucikket árulja magát, de ha neked ez jön be tessék.
A normális hűségeseket meg leszarjátok.
tegnap 11:53
9/31 StevenUp válasza:
ma 11:53
Nem árulom magam. Itt főleg nem. Én csak hangulat függvényében reflektálok az itteni lebujra. Boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek sajnos, így nem tudok mit árulni 🤷
tegnap 11:54
10/31 anonim válasza:
Nem kell a süket duma
tegnap 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!