Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha normálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha normálisan akarnak velem ismerkedni de én már szexet akarok elsőre mert már annyira kívánom? N

Figyelt kérdés
2019. dec. 25. 16:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Ez nem fog menni. Esetleg próbáld meg a rosszfiuk.hu oldalt. De az fizetős.
2019. dec. 25. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
81%

Egy normálisabb pasi, aki komolyabb kapcsolatot szeretne, ettől valószínűleg ki fog ábrándulni. Akkor tisztázni kellene az elején, hogy:

"Figyelj, van nőiességem, vannak érzéseim, kívánom a romantikát is, de most egy olyan életfázisomban vagyok, hogy veszettül szükségem van a fizikai kontaktusra, vagyis szükségem lenne mielőbb a szexre. Ha ez téged nem zavar, hogy így nyitok, akkor később lehetne sokkal mélyebb kapcsolat is belőle, mert amúgy nem tartom magam könnyűvérűnek, csak őszinte vagyok, most jelenleg erre vágyom legerősebben, és persze nem egy akárki jöttmenttel."

Szívesen. (28/F)

2019. dec. 25. 16:40
 3/14 A kérdező kommentje:

Hát így gondolom teljesen.

Kapcsolatot akarok csak már szükségem lenne a szexre is.

2019. dec. 25. 16:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolod, hogy a szex meggátolná azt, hogy ne lehetne utána már normálisan ismerkedni egymással?
2019. dec. 25. 16:43
 5/14 A kérdező kommentje:
Mert ha elsőre odaadom magam akkor senki nem fog komolyan venni.
2019. dec. 25. 16:43
 6/14 anonim ***** válasza:
82%
Attol tartok igysem vesznek komolyan
2019. dec. 25. 16:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

# 7

Szerintem ez hülyeség. Bár nyilván valami előzmény szükséges, de egy kellemes randi vagy vacsora után senki nem fog elítélni, ha az ágyban ér véget és ettől még nem fog véget érni az ismerkedés. Több olyan ismerősöm is van akik úgy jöttek össze és élnek évek óta kapcsolatban, hogy első randin lefeküdtek egymással. Úgyhogy nincs ezzel gond, csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Biztos lesz olyan aki csak arra fog utazni, hogy megkapjon és utána nem fogod érdekelni, de vele ugyan ez történne, ha a harmadik randin kap meg.

2019. dec. 25. 16:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez az érzésem, ami a 8-asnak.
2019. dec. 25. 16:49
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
ha gondolod írj nekem! 29/F
2019. dec. 25. 16:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok a fiatalabb korosztály, de az ex-el mondjuk régről ismertük egymást, de aztán kis kihagyás után együtt dolgoztunk és mondjuk neki sem volt rég senki nekem sem, és a harmadik randin ami nála volt már csók volt, utána meg eljött hozzám és kajáltunk egy jót és egymásnak estünk, ő is aggódott hogy mit szólok de mire kellett volna várni még?
2019. dec. 25. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!