Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha normálisan akarnak velem ismerkedni de én már szexet akarok elsőre mert már annyira kívánom? N
Egy normálisabb pasi, aki komolyabb kapcsolatot szeretne, ettől valószínűleg ki fog ábrándulni. Akkor tisztázni kellene az elején, hogy:
"Figyelj, van nőiességem, vannak érzéseim, kívánom a romantikát is, de most egy olyan életfázisomban vagyok, hogy veszettül szükségem van a fizikai kontaktusra, vagyis szükségem lenne mielőbb a szexre. Ha ez téged nem zavar, hogy így nyitok, akkor később lehetne sokkal mélyebb kapcsolat is belőle, mert amúgy nem tartom magam könnyűvérűnek, csak őszinte vagyok, most jelenleg erre vágyom legerősebben, és persze nem egy akárki jöttmenttel."
Szívesen. (28/F)
Hát így gondolom teljesen.
Kapcsolatot akarok csak már szükségem lenne a szexre is.
# 7
Szerintem ez hülyeség. Bár nyilván valami előzmény szükséges, de egy kellemes randi vagy vacsora után senki nem fog elítélni, ha az ágyban ér véget és ettől még nem fog véget érni az ismerkedés. Több olyan ismerősöm is van akik úgy jöttek össze és élnek évek óta kapcsolatban, hogy első randin lefeküdtek egymással. Úgyhogy nincs ezzel gond, csak tudni kell helyén kezelni a dolgokat. Biztos lesz olyan aki csak arra fog utazni, hogy megkapjon és utána nem fogod érdekelni, de vele ugyan ez történne, ha a harmadik randin kap meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!