Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak ha csak neten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha csak neten tudok ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eddigi szexpartnereimet a neten ismertem meg. Élőben tuti nem tudtam volna összehozni, neten bátrabb vagyok. Aztán úgy már egyszerűbb velük találkozni, hogy már valamennyire ismerjük egymást, és megbeszéltük, hogy fogunk szexelni.

De ugye neten nagyon nehéz, már nagyon rég óta próbálkozom, de semmi nem jön össze.

Barátnőt szeretnék inkább, de olyan lányt nem találok, sajnos. Vagy ha igen akkor nagyon messze lakik.

Mit csináljak hogy élőben is tudjak ismerkedni?

2019. márc. 18. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Kezdj el kommunikálni :)
2019. márc. 18. 21:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Mashogy nem fog osszejonni, csak ugy, ha felbatorodsz, osszeszeded magad. Eloszor csak probalj baratilag kozeledni a lanyhoz, hogy meg tudjatok jobban egymast ismerni, ne rogton a szex legyen az elso es legfontosabb szempont, es ne is azzal indits, hogy baratnot szeretnel. Probalj imponalni a lanynak aki tetszik. Ezt nem ajandekokra ertem, hanem jarj a kedvebe kedves szavakkal, hivd el setalni, kozben beszelgessetek, eloszor kizarolag baratilag, ne feledd! Tudd meg mi az erdeklodesi kore, beszeljetek pl arrol is. Tehat szeles sprektumu milyen temakat emlithetsz meg.

Elmondanam, hogy mi is ferjemmel igy kezdtuk 2,5 evvel ezelott. Eloszor baratokkent talalkozgattunk elejen 2-3 naponta, majd aztan mindennap mar, mindig volt tema, de elhiheted, O is zavarban volt, en is. Ez a barati ismerkedos talalkozasok 2-2,5 hetig tartottak nalunk, majd elmondta nekem, hogy komolyak a szandekai velem, es elso latasra mar fellobbant a tuz a sziveben, ennek jelkepekent adott ajandekba egy gyurut. Utana mar parkent talalkozgattunk, nalam aludt 1 napot, 2 napot aztan tobbet is, 1-2 honap utan pedig ossze koltoztunk, fel ev utan eljegyzett, most meg mar 8 honapja hazasok vagyunk. :)

Ez csak a mi tortenetunk igaz, de arra akartalak csak ravilagitani, hogy ne rogton kezd azzal, hogy kapcsolatot szeretnel. :)

Sok sikert! :)

33 N.

2019. márc. 18. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:

2-es vagyok!

Meg annyit, hogy azido alatt sem hanyagoltuk egymast mig baratokkent kozeledtunk egymashoz a legelejen, messengeren beszelgettunk ugyanis akkor is, sot tali utan is mindaddig mig ossze nem koltoztunk es a tobbi. :)

2019. márc. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!