Van itt olyan vidéken élő, aki szívesen utazna Budapestre, és örülne annak, ha valaki megmutatná a várost, elvezetné ide-oda, esetleg az útikönyvek lapjain túl is?
Nem tudom, hogy szokatlan-e. Én is nyitott vagyok.
A hippik életfelfogásának nézz utána inkább a neten, elég hosszú lenne leírni :)
Hányadik kerület a kedvenced vagy melyiket szeretnéd bemutatni?
Pedig érdekelne, mire gondoltál a hippiség alatt. Már csak játékból is.
Szerintem a városnézés részleteiről beszéljünk privátban. Nincs konkrét elképzelésem, meghallgatnám a Te igényeidet, és kitaláljuk közösen. Írj!
Igen, nagyon jofej és ertelmesnek tűnik a kérdező nekem is. Megértem azt is akinek hihetetlen ez a jófejség, nekem is az, de vannak ilyenek szerencsére.
Én azt kérdezném tőled kérdező, hogy te a keletiről és nyugatiról mit gondolsz, mit érzel mikor ott vagy?
Hali! Én vagyok, aki a hippi témát felhozta. Tegnap este rosszul lettem, azért nem írtam többet. Tegnap még úgy gondoltam, hogy esélyes, hogy ezen a héten vasárnap megyek Bp-re, de ember tervez...
Szóval ma már nem úgy tűnik, mint tegnap. "Eü" ok. :(
De mindenki mást biztatok a városnézésre + barátkozásra és írjatok majd, hogy kinek milyen élménye volt!
Ha vmikor lesz időm, energiám, stb-m, akkor megírom majd, hogy számomra mi a hippi hangulat. Nekem egyébként egyértelműen pozitív róluk a véleményem összességében.
Biztosan láttad a Hair című filmet, de ha nem, akkor esetleg nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!