Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan vidéken élő,...

Tilinkó kérdése:

Van itt olyan vidéken élő, aki szívesen utazna Budapestre, és örülne annak, ha valaki megmutatná a várost, elvezetné ide-oda, esetleg az útikönyvek lapjain túl is?

Figyelt kérdés

szept. 3. 17:56
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ilyen szokatlan a felvetés, hogy csak egy hippi állhat mögötte? :-) Nem gondolom hippinek az életfelfogásom, pedig lehet, hogy jól esne. Pár órában gondoltam. Milyen egy hippi felfogása?
szept. 4. 16:34
 22/31 anonim válasza:

Nem tudom, hogy szokatlan-e. Én is nyitott vagyok.

A hippik életfelfogásának nézz utána inkább a neten, elég hosszú lenne leírni :)

Hányadik kerület a kedvenced vagy melyiket szeretnéd bemutatni?

szept. 4. 17:02
 23/31 anonim válasza:
A hippi az túl tág fogalom volt. Nyilván a hippik közül is egyik ilyen, másik amolyan. Azt a kérdésemet engedd el nyugodtan.
szept. 4. 18:51
 24/31 A kérdező kommentje:

Pedig érdekelne, mire gondoltál a hippiség alatt. Már csak játékból is.

Szerintem a városnézés részleteiről beszéljünk privátban. Nincs konkrét elképzelésem, meghallgatnám a Te igényeidet, és kitaláljuk közösen. Írj!

szept. 4. 19:02
 25/31 anonim válasza:
Mindentvagysemmit? Player1962?
szept. 4. 19:50
 26/31 anonim válasza:
Kérdező! Hány éves vagy? Tetszik a stílusod!
szept. 4. 20:36
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 40
szept. 4. 20:39
 28/31 anonim válasza:

Igen, nagyon jofej és ertelmesnek tűnik a kérdező nekem is. Megértem azt is akinek hihetetlen ez a jófejség, nekem is az, de vannak ilyenek szerencsére.

Én azt kérdezném tőled kérdező, hogy te a keletiről és nyugatiról mit gondolsz, mit érzel mikor ott vagy?

szept. 5. 10:02
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm 28-as. Mármint a két pályaudvarról? Mind a kettő szép és nagy épület. Ez már jó pont. Nyilván a saját korukban nagyon hasznosak voltak. Ma sokat hallani a fejpályaudvarok haszontalanságáról. Igaz lehet, hogy a szerepüket át kéne gondolni. De az biztos, hogy építészetileg, kultúrtörténetileg megőrizendők, sőt felújítandók, szerepüket át lehetne és kellene gondolni. Személy szerint a Délit is szeretem a maga modernista kinézetével, persze a mai állapota vállalhatatlan.
szept. 5. 10:33
 30/31 anonim válasza:

Hali! Én vagyok, aki a hippi témát felhozta. Tegnap este rosszul lettem, azért nem írtam többet. Tegnap még úgy gondoltam, hogy esélyes, hogy ezen a héten vasárnap megyek Bp-re, de ember tervez...

Szóval ma már nem úgy tűnik, mint tegnap. "Eü" ok. :(

De mindenki mást biztatok a városnézésre + barátkozásra és írjatok majd, hogy kinek milyen élménye volt!

Ha vmikor lesz időm, energiám, stb-m, akkor megírom majd, hogy számomra mi a hippi hangulat. Nekem egyébként egyértelműen pozitív róluk a véleményem összességében.

Biztosan láttad a Hair című filmet, de ha nem, akkor esetleg nézd meg.

szept. 5. 15:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!