Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miket lehetne neki megmutatni,...

Miket lehetne neki megmutatni, amik nem olyan mindennapiak?

Figyelt kérdés
Neten keresztül megismerkedtem egy román sráccal (mindketten 23/F vagyunk) és június végén jön hozzám Mo-ra. Mondta, hogy volt már Budapesten, sok mindent látott ott, ezért szeretne mást is megnézni az országból. Kérdeztem, hogy konkrétan mi érdekli, de mondta, hogy teljesen rám hagyja. Annyit tudok, hogy nagy állatbarát, illetve a barátaival össze szoktak járni zenélni is, azt is mondta, hogy mindig szereti megkóstolni az adott ország ételeit it.
jún. 2. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Balcsi a Badacsony megmászásával, borozással

Pancsi a miskolctapolcai barlangfürdőben

Bobozás Visegrádon

Skanzen Szentendrén

jún. 2. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Te budapesti vagy? lesz kocsi, vagy anélkül közlekedtek?
jún. 2. 23:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen, én budapesti vagyok és kocsi is van, úgyhogy bármi szóba jöhet
jún. 3. 00:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hévíz

Kassai-völgy, lovasíjász központ

Gyógyvizes helyek

Poroszló Tisza-tavi Ökocentrum

Aggteleki cseppkőbarlang

Hollókő

jún. 3. 07:22
 5/5 anonim ***** válasza:

A Balatonnál magyarabb látnivaló nem nagyon van, és június végén lehet hogy az idő is adott lesz hozzá. A vidéki borozáshoz szállás kellene, úgyhogy az nem biztos hogy játszik, de a Hévízi tó érdekes lehet, illetve abban akkor is lehet fürdeni ha amúgy hűvösebb az idő.

Miskolcig tuti nem mennék el csak a fürdő miatt, de ott van Lillafüred pl meg egy csomó minden más is.

Ha Budapesten nem volt még valamelyik török fürdőben, azok szerintem érdekesek, a Rudasnak ugye van emeleti terasza is, és éjszakai is lehet menni.

A Dunakanyar jó még, az nincs messze, Dobogókő, Esztergom, Visegrád, Szentendre. Kocsival kényelmesen megjárható.

Vidéki városok közül szerintem Pécs a legszebb, de messze van. Veszprém is jó, ott van egy jó állatkert. Esetleg Tata lehet még jó, az meg jó közel van; vagy Eger és útközben megnézni Mo. legmagasabb pontját.

jún. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!