Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Van itt olyan vidéken élő,...

Tilinkó kérdése:

Van itt olyan vidéken élő, aki szívesen utazna Budapestre, és örülne annak, ha valaki megmutatná a várost, elvezetné ide-oda, esetleg az útikönyvek lapjain túl is?

Figyelt kérdés

szept. 3. 17:56
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Ugye észreveszed, hogy csak Te beszélsz szexről folyamatosan? Én egy szóval sem említettem, csak megyek az általad kijelölt témavázlaton előre. Vicces.
szept. 4. 07:56
 12/31 anonim válasza:
Egy normális "vidéki" képes egyedül is elmenni Budapestre, megnézni a várost, meg ami érdekli, mert pont ugyanolyan, mint egy pesti (legfeljebb nálad értelmesebb), nem kell hozzá vezetö!
szept. 4. 08:12
 13/31 anonim válasza:

"elvezetné ide-oda, esetleg az útikönyvek lapjain túl is"

Ez mit jelent konkrétan?

szept. 4. 08:27
 14/31 A kérdező kommentje:
12-es. A vidékit miért tetted idézőjelek közé? Te hogyan fejeznéd ki, hogy valaki nem Budapesten él, tehát előfordulhat, hogy nem annyira ismerős ott? Ez a szó erre nem alkalmas? Hogy ki mennyire értelmes, szerintem kiderül a hozzászólások színvonalából. Ha Neked egy vezető nem segítség, szíved joga, akkor ez nem a Te témád. De más gondolkodhat erről máshogy.
szept. 4. 09:01
 15/31 A kérdező kommentje:
13-as. Nem feltétlenül az unásig mutogatott helyek, hanem esetleg a kevésbé szem előtt levő titkos helyek, elrejtett kincsek, hogy költőien fogalmazzak. :-)
szept. 4. 09:02
 16/31 anonim válasza:
Tetszik az ötlet. Hány főre vonatkozik a kérdés? Pár is mehet?
szept. 4. 09:10
 17/31 anonim válasza:

Azért tettem idézöjelbe a vidéki kitétetelt, mert a pestiek többsége szerint aki nem BP-en él, az disznókat kerget egy tanyán - pedig ez a legkisebb része a vidékieknek, a többségük városokban él, amik nem sokban különböznek Pesttöl életmódban, közlekedésben, stb.

Tehát azok akik nem pestiek, igen különbözö emberek, egységes csoportba foglalni öket enyhén szólva is ostobaság.

szept. 4. 11:04
 18/31 A kérdező kommentje:
Mint ahogy azokat is, akik használják a vidéki szót.
szept. 4. 15:23
 19/31 A kérdező kommentje:
Pár is jöhet, persze.
szept. 4. 15:24
 20/31 anonim válasza:
És mennyi ideig tartana a városnézés? Pl pár órán keresztül vagy reggeltől estig? Te amolyan hippi vagy? Nem feltétlenül úgy értve, hogy úgy öltözöl, mint régen a hippik, hanem az életfelfogásod hasonló?
szept. 4. 15:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!