Tilinkó kérdése:
Van itt olyan vidéken élő, aki szívesen utazna Budapestre, és örülne annak, ha valaki megmutatná a várost, elvezetné ide-oda, esetleg az útikönyvek lapjain túl is?
Figyelt kérdés
szept. 3. 17:56
1/31 anonim válasza:
Biztosan sokakat érdekel, de több kérdés felvetődik. Pénzért vagy hogyan? Önzetlenül? Kedvesség alapon? Barátkozás céllal?
szept. 3. 19:41
2/31 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdést! Nem pénzért. Inkább annak reményében, hogy jó hangulatban telik az a pár óra, és megismer az ember szimpatikus másik embert. :-)
szept. 3. 20:00
3/31 anonim válasza:
Ez egy szegszhirdetés?
szept. 3. 20:35
4/31 A kérdező kommentje:
Mely szavak miatt gondolod ezt?
szept. 3. 20:42
5/31 anonim válasza:
Kicsit gyanús ez a barátkozós történet. Mi az igazi szándékod?
szept. 3. 21:46
6/31 anonim válasza:
Én vidéki vagyok és örülnék ha egy ottani bemutatná nekem Budapestet, de lányként elég bizalmatlan lennék, főleg ha férfi az illető. Tuti hogy előbb meg kéne ismernem, nem ott akkor ismerni meg mikor már felmentem.
szept. 4. 01:18
7/31 anonim válasza:
Mi lenne akkor, ha a vállalkozó kedvű vidéki számodra nem egy potenciális szexpartner lenne? (Pl. azonos nemű, sokkal idősebb, családdal érkezik, stb.)
Így is vállalnád az ingyenes idegenvezetést?
szept. 4. 06:49
8/31 anonim válasza:
Nagyjából ismerem Budapestet. Hamarosan egy lakást szeretnék ott vásárolni, ebből a szempontból jó lenne a segítség, mert utca szerint nem vagyok képben.
szept. 4. 07:25
9/31 A kérdező kommentje:
Akinek gyanús, az lépjen tovább, semmi gond. 7-esnek meg üzenem, hogy az azonos nemű is lehet potenciális szexpartner, úgyhogy senki sem lehet nyugodt. Egyébként meg ha elsőnek ez jut eszedbe, ezen sem tudok segíteni.
szept. 4. 07:28
10/31 anonim válasza:
Értjük, tehát szex lenne az ellenszolgáltatás.
Nincs ezzel gond, csak akkor játssz nyílt lapokkal, ne nézz hülyének senkit.
szept. 4. 07:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!