Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni a reggeli...

Nem tudok aludni a reggeli suli kezdés miatt, más is van így?

Figyelt kérdés

Nemtudok abszolút aludni, talán már le sem fekszem, mivel 1 óra múlva kelhetek is fel...:s

Akinek van tippje, hogy hogy élhetném így túl a napot, annak nagyon örülnék! Szerencse csak 4 órám lesz, de azért nulla óra alvással eléggé esélyes, hogy lefogom fejelni a padot :s...

16/L

szept. 2. 03:46
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

16, akkor nemtudnék időbe kelni, ébreszto nélkul én délig aludnék minimum

18, örülok neki! Én asszem délután be aludtam egy-két órára, vagy talán nem is aludtam be, nem emlékszek most, de az a meglepő hogy suliba nem döltem ki aznap :D

Neked h telik a suli?

szept. 6. 06:18
 22/30 anonim válasza:
Ej csak 20 km-re lakok a sulitol de oda 1,5 ora es haza 1,5 ora az utazas
szept. 6. 07:26
 23/30 anonim válasza:

19

Na igen, valahogy a suli nem veszi figyelembe, hogy tini korban sok alvás kell (de vannak olyan emberek, akik alapból későn kelő, későn fekvő típusok). Aztán csodálkoznak, ha rosszul viselkednek 😂 Vagy bealudnak órán

szept. 6. 11:59
 24/30 anonim válasza:

Nehogy mar az iskola legyen a hibas mert hajnali 2-ig telefonoztok

Este 7-kor menjetek aludni

szept. 6. 12:55
 25/30 anonim válasza:

24

Háromféle ember van. Van a korán kelő, a későn kelő meg az éjjeli bagoly. A korán kelők mindig könnyen beszélnek, hogy "csak menjetek korán aludni". Ez nem olyan egyszerű annak, aki ilyenkor órákig fekszik az ágyban alvás nélkül (igen, akkor is, ha ezt csinálja több napja és hulla fáradt)

szept. 6. 13:05
 26/30 anonim válasza:

"ébreszto nélkul én délig aludnék minimum"

Nem a telefon az egyetlen módszer az ébresztésre...

szept. 6. 17:56
 27/30 anonim válasza:
Na, lazíthatsz az első hét után! :)
szept. 6. 17:59
 28/30 anonim válasza:

"a suli nem veszi figyelembe, hogy tini korban sok alvás kell (de vannak olyan emberek, akik alapból későn kelő, későn fekvő típusok). Aztán csodálkoznak, ha rosszul viselkednek 😂 Vagy bealudnak órán"

Aki tudja, hogy márpedig a suli ilyen, az akár alkalmazkodhat is hozzá. Saját magaddal szúrsz ki akkor is, ha rosszul viselkedsz, meg akkor is, ha bealszol órán.

szept. 6. 18:00
 29/30 anonim válasza:

28

Persze, alkalmazkodni kell. Nem azt mondtam, hogy nem, hanem azt, hogy ez egészségtelen és negatívan hat az agy fejlődésére.

szept. 6. 22:06
 30/30 anonim válasza:

Este 7-kor lefekszel, nem mozdulsz meg es alszol

Szivesen

szept. 7. 04:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!