Nem tudok aludni a reggeli suli kezdés miatt, más is van így?
Nemtudok abszolút aludni, talán már le sem fekszem, mivel 1 óra múlva kelhetek is fel...:s
Akinek van tippje, hogy hogy élhetném így túl a napot, annak nagyon örülnék! Szerencse csak 4 órám lesz, de azért nulla óra alvással eléggé esélyes, hogy lefogom fejelni a padot :s...
16/L
Ugyanez...
16/F
Inkább az iskolai időszakban tanuld meg valahogy kezelni a stresszt, mint munkahelyen, amikor esetleg már a szüleid betegesek lesznek és segítened kéne őket!
Testvéred van? Ő hogyan éli meg az iskolát? Vagy sokkal fiatalabb nálad esetleg és még óvodás? Esetleg sokkal idősebb és már munkahelye van, dolgozik?
Nagyszülők? Unokatestvérek? Teljesen új környezetbe fogsz kerülni? Vagy inkább új tanárok, új tantárgyak? Mi az, amitől félsz?
Amit a kettes szövegmezőbe írtam, arra akár az 1-es válaszoló is felelhet! (Nem feltétlenül a Kérdezőnek szól...)
Ha esetleg Kérdező ismerkedni szeretne veled az 1-es válaszoló, ne nagyon lepődj meg! Haladtok mindketten a fiatal felnőttkor irányába.
Köszönöm nektek az érdeklődő kommenteket :)
"Nagyszülők? Unokatestvérek? Teljesen új környezetbe fogsz kerülni? Vagy inkább új tanárok, új tantárgyak? Mi az, amitől félsz?"
Szimplán csak aggódtam, mert új terembe kellett lennünk, meg sok új információ, ezektől aggódtam. Meg az osztálytársaimtol, hogy mennyien leszünk végül idén. 16-an buktak ki az osztályból, szóval jó kevesen vagyunk, és így jó is, mert nem bírtam azt a tömörületet már...csak a terem egy putri ahova átmentünk, padok tele dobálva szeméttel, falak szét firkálva, omladozva. És az ofő mondta, hogy nekünk kell majd ezeket letakarítani, és hogy a mi felelösségünk tisztán tartani a termünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!