3 hónapos cicám folyamatosan kelt minket hajnali 4-5-kor. Hogyan tudnánk erről a reggeli szokásáról leszoktatni? Van ötletetek, esetleg tapasztalatotok?
A macskák többször esznek keveset, úgy vannak összerakva. Nagyon egészségtelen napi egy étkezésre kihegyezni a táplálásukat. Még jó hogy bekómázik. Embernél ez olyan tuti út a cukorbetegséghez, hogy csak na.
Az én cicám anno az arcomra ült hajnal fél ötkor. Megjegyeztem este, hogy vegyem le, ha odaül. Előbb-utóbb sikerült megcsinálni félálomban, hogy megfogtam, letettem magam mellé, és aludtam tovább. Többet nem csinálta. Alhatok tízig is délelőtt, ha úgy tetszik.
A kifárasztás kutyáknak való, nem macskáknak. A macska kb. tíz percig élvez egy játékot. Legjobb tényleg ha nem vesztek róla tudomást. Ha rátok mászik elteszitek onnan, és alusztok tovább. Biztos kapcsolni fog. Alapból a macskák hajnal fél ötkor simán felkelnek, fentieket felnőtt macskák is csinálják :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!