Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Nem tudok aludni a reggeli...

Nem tudok aludni a reggeli suli kezdés miatt, más is van így?

Figyelt kérdés

Nemtudok abszolút aludni, talán már le sem fekszem, mivel 1 óra múlva kelhetek is fel...:s

Akinek van tippje, hogy hogy élhetném így túl a napot, annak nagyon örülnék! Szerencse csak 4 órám lesz, de azért nulla óra alvással eléggé esélyes, hogy lefogom fejelni a padot :s...

16/L

szept. 2. 03:46
1 2 3
 11/30 anonim válasza:

"Nemtudok abszolút aludni ... 16/L

ma 03:46"

"Ugyanez... 16/F

ma 05:32"

9 körül kellett volna kikapcsolni az összes képernyőt, akkor már rég aludtatok volna 10-kor, de legkésőbb 11-kor.

szept. 2. 18:14
 12/30 anonim válasza:
Vagy a night lightot be lehet állítani
szept. 2. 18:16
 13/30 anonim válasza:
Nem kene hajnali 4-ig nezni a youtubot
szept. 2. 18:25
 14/30 anonim válasza:

"Vagy a night lightot be lehet állítani"

Nem, az kevés, úgy is ébren tart a képernyő.

szept. 2. 18:28
 15/30 anonim válasza:
Ha iPhonod van allitsd be a TrueTone-t meg a NightShift-et
szept. 2. 20:06
 16/30 anonim válasza:
Kikapcsolni kell. Vagy másik szobában hagyni lenémítva úgy, hogy ne is rezegjen.
szept. 2. 21:04
 17/30 anonim válasza:
Majd alszol órán 🤣
szept. 3. 06:10
 18/30 anonim válasza:
1#-es vagyok, jelentkezem. Elek meg es visszaaltam a rendes kerekvagasba, ugy h fent maradtam egesz nap. :)
szept. 3. 15:35
 19/30 A kérdező kommentje:
7, de rossz, mert hajnal négykor kell keljek mindennap, így már hétvégére jól kisült az agyam :s
szept. 6. 06:11
 20/30 A kérdező kommentje:

9, viszonylag kibírható volt, és szerencse nem a tűző napon történt az évnyitó, meg mivel nem kellett sok órát suliban tölteni, elég jól bírtam :)

Ez a hét tényleg arról szólt, hogy kitapasztaljam a dolgokat, hogy milyenek az új tanárok, új tantárgyak, és persze a ténynek a feldolgozásáról, hogy újra suliba kell járjak.

szept. 6. 06:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!