Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Itt mindenki hülye?!

Itt mindenki hülye?!

Figyelt kérdés

De tényleg! Kiváló beszélgetőpartnereket lehetett kihorgászni pár éve itt a Gyakorikérdéseken, amikből akár mélyebb barátságok és párkapcsolatok is kialakulhattak, de mostanra olyan, mintha egy igazi pöcegödörré vált volna a kategória, de az oldal és maga az internet is. Itt ahány kérdést olvasok, mindenhol megjelenik legalább egy olyan ember (de van, hogy csoportosan), aki szétoltja a kérdezőt, hogy ő mekkora egy idióta, semmirekellő, #rondacsóróalacsonyköcsög, mert bezzeg a válaszadó maga fosta a szivárványt és amúgy is épp a lelki békét készült elérni, amiben te most megakadályoztad a kérdéseddel... Mivé fog válni a világ, ha ennyire telibe szarjuk mások érzéseit, igényeit, lényét, hátterét? Mikorra fog kiszáradni ez az érzelmi mocsár, amiben az emberiség (de legalábbis ez a nemzet biztosan) kezd elsüllyedni? Léteznek még értelmes létformák egyáltalán, vagy hamarabb haltak ki a reménynél?

(F)

aug. 25. 17:40
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
#12 vagyok, annyival egeszitenem ki a kommentemet, hogy a kerdezo is hulye, kulonben nem irta volna ki ezt a hulye kerdest. Nem tudom minek rontja itt a levegot. Idegesit!
aug. 25. 21:37
 22/28 anonim válasza:
Ki kell, hogy ábrándítsalak, de itt mindig idióták voltak.
aug. 25. 22:32
 23/28 anonim válasza:

Nem mondanám,hogy hülyék vannak itt. Inkább modortalan,komolytalan, sem fogalmazni,sem beszélni szépen,választékosan nem tudó emberek.

És a legtöbbnek halvány fogalma sincs, mit akar, mi az elképzelése.

Barátkozás témakörben vannak tapasztalataim.Illetve pofára eséseim ,ez a helyesebb kifejezés.

F

aug. 26. 04:54
 24/28 anonim válasza:
23 Ez a valo eletben sem jobb... az emberek kozott a legtobben a "csurhe" kategoriaba tartoznak viselkedesben, meg akkor is, ha random az utcan nem latszik sokukon. De ha penztaroskent vagy ugyfelszolgalatoskent dolgozol, akkor megtapasztalhatod a valodi enjuket.
aug. 26. 09:02
 25/28 anonim válasza:
Pontosan így 24-es, ugyanerre jutottam én is egy ideje. Ugyanezek az emberek vesznek körben a való életben is, csak ott nem nyílnak meg neked, vagy félnek és nem merik a valódi torz önmagukat adni. Csak egy felvett illedelmes pózt, aztán a neten már szabadon örjöngenek, vagy támadnak, vagy eresztik rád a toxikus, beteg személyiségüket ha "ismerkedtek". És az utóbbi időszak eléggé durva, főleg annak fényében hogy a magyarok eddig se a hú de jó mentálhigiéniájukról, vagy épp empátiájukról voltak híresek. Szóval ami a világban történik 2020 óta, arra még rájön az ebben az országban kifejezetten tomboló elmebaj a politikai és gazdasági oldalról. Itt az interneten meg többszörösen csapódik le az eredménye, amit odakint elfed vagy benyel frusztrációt, plusz ugye az álarc is hamarabb lehullik mert itt kevésbé van következménye úgy érzi.
aug. 26. 10:31
 26/28 anonim válasza:
Itt?! Mindenki.
aug. 26. 16:02
 27/28 anonim válasza:

Ez a kérdés:

95% érzelem

5% értelem.

De kva jó! Nekem tetszett:)

aug. 27. 00:41
 28/28 anonim válasza:

Igen, észrevehető a meredek színvonalromlás.

Pár éve még voltak jó kérdések, és nagyon klassz, komoly, értelmes kifejtős válaszok.

Most már a kedvenc kulcsszavaimra feljövő kiírásokon kívül mást nem is nézek, mert ha beleolvasok véletlen a kezdőlapon egy kérdésbe, azonnal meg is bánom.

aug. 27. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!