Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Az EB előtt nagy volt a...

Az EB előtt nagy volt a mellény (“megjöttek a magyarok, húzzátok meg magatok, reszketnek a csapatok” stb.), most kiesés után meg fenenagy realista és a szerénység szobra lett mindenki a csapatnál és az a hülye aki többet várt. Mire jó ez a kettősség?

Figyelt kérdés

2024. júl. 4. 02:33
A kérdező szavazást indított:
Na ja
Hát igen..
Mondasz valamit
Szerintem ez így jó!
13 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Megint egy kérdés, ami úgy állítja be, mintha ugyanazok képviselnék a két véleményt...

Én nekem semmit nem változott a véleményem az Eb-t megelőző idő óta.

2024. júl. 4. 05:01
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

3 ponttal bejutottak, mi nem.

Ennyi

2024. júl. 4. 07:06
 3/9 anonim ***** válasza:
93%
Az akkori "mellények" nagyobb része azért megmaradt. Most mindenáron be akarják bizonyítani: A Magyar csapaton KÍVÜL mindenki hibás volt a kiesésért.
2024. júl. 4. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
44%
Hol találkoztál nagy mellénnyel?Én sehol,inkább azt hallottam hogy ne legyen három zakónk.
2024. júl. 4. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
ma 09:31 Hol találkoztál nagy mellénnyel? Nos: A Magyar csapat háza táján vagy 30 éve mindenhol.
2024. júl. 4. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
46%
5) 30 éve?? 1986 óta ki sem jutottunk világversrenyre.a gagyi NL pedig barátságos meccs, ahol lehet próbálgatni a játékosokat tét nélkül.
2024. júl. 4. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Belátták utólag hogy nagy volt az arc, megbánták amiket előtte mondtak, de az MLSZ vezére, Csányi is csoportból való továbbjutást igért, bezzeg azóta meg se szólalt erről.
2024. júl. 4. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
ma 09:38 Mondok neked valami újat: Attól hogy nem jutottunk ki világversenyre, volt Magyar válogatott.
2024. júl. 4. 10:48
 9/9 anonim ***** válasza:
18%
Ugye tudod hogy az idézett dalt nem a játékosok írták és énekelték? :D
2024. júl. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!