Itt mindenki hülye?!
De tényleg! Kiváló beszélgetőpartnereket lehetett kihorgászni pár éve itt a Gyakorikérdéseken, amikből akár mélyebb barátságok és párkapcsolatok is kialakulhattak, de mostanra olyan, mintha egy igazi pöcegödörré vált volna a kategória, de az oldal és maga az internet is. Itt ahány kérdést olvasok, mindenhol megjelenik legalább egy olyan ember (de van, hogy csoportosan), aki szétoltja a kérdezőt, hogy ő mekkora egy idióta, semmirekellő, #rondacsóróalacsonyköcsög, mert bezzeg a válaszadó maga fosta a szivárványt és amúgy is épp a lelki békét készült elérni, amiben te most megakadályoztad a kérdéseddel... Mivé fog válni a világ, ha ennyire telibe szarjuk mások érzéseit, igényeit, lényét, hátterét? Mikorra fog kiszáradni ez az érzelmi mocsár, amiben az emberiség (de legalábbis ez a nemzet biztosan) kezd elsüllyedni? Léteznek még értelmes létformák egyáltalán, vagy hamarabb haltak ki a reménynél?
(F)
ismered az egész emberiséget és az összes nőt?
lol
Kedves, Kérdező!
Vannak még normális, rendes emberek. Nekem sikerült itt egyet találni nem rég.
Én nem ismerkedni jöttem, érdeklődtem egy csoport iránt, ezért regisztráltam, hogy fel tudjam tenni a kérdésem.
Írtam 1 kommentet erre írt privátot az illető. De mire őt megtaláltam vagy ő engem. Több csúf és trágár üzenetet olvastam 😅
Ne add fel!
37/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!