Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Itt mindenki hülye?!

Itt mindenki hülye?!

Figyelt kérdés

De tényleg! Kiváló beszélgetőpartnereket lehetett kihorgászni pár éve itt a Gyakorikérdéseken, amikből akár mélyebb barátságok és párkapcsolatok is kialakulhattak, de mostanra olyan, mintha egy igazi pöcegödörré vált volna a kategória, de az oldal és maga az internet is. Itt ahány kérdést olvasok, mindenhol megjelenik legalább egy olyan ember (de van, hogy csoportosan), aki szétoltja a kérdezőt, hogy ő mekkora egy idióta, semmirekellő, #rondacsóróalacsonyköcsög, mert bezzeg a válaszadó maga fosta a szivárványt és amúgy is épp a lelki békét készült elérni, amiben te most megakadályoztad a kérdéseddel... Mivé fog válni a világ, ha ennyire telibe szarjuk mások érzéseit, igényeit, lényét, hátterét? Mikorra fog kiszáradni ez az érzelmi mocsár, amiben az emberiség (de legalábbis ez a nemzet biztosan) kezd elsüllyedni? Léteznek még értelmes létformák egyáltalán, vagy hamarabb haltak ki a reménynél?

(F)

aug. 25. 17:40
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
Igen, szamomra is minden olyan ember hulye, aki nem az elvarasaim szerint cselekszik... gondolom a kerdezo is ebben szenved. :)) Szivesen!
aug. 25. 18:40
 12/28 anonim válasza:
10. Semmivel se leszel több hogy itt minősíted a kérdezőt és az oldal felhasználóit. Mellesleg hamár te osztogatsz tanácsot és okoskodsz neked se lehet több életed ha vasárnap este ez a kérdés alatt okoskodsz és akarsz kioktatni másokat. Kis görbe tükör feléd is érvényes. :D
aug. 25. 18:50
 13/28 anonim válasza:

ismered az egész emberiséget és az összes nőt?

lol

aug. 25. 18:59
 14/28 anonim válasza:

Kedves, Kérdező!

Vannak még normális, rendes emberek. Nekem sikerült itt egyet találni nem rég.

Én nem ismerkedni jöttem, érdeklődtem egy csoport iránt, ezért regisztráltam, hogy fel tudjam tenni a kérdésem.

Írtam 1 kommentet erre írt privátot az illető. De mire őt megtaláltam vagy ő engem. Több csúf és trágár üzenetet olvastam 😅

Ne add fel!

37/N

aug. 25. 19:01
 15/28 anonim válasza:
Engem ami leginkább zavar, ha feltesznek info nélküli "Ismerkedünk?" kérdéseket, il. ha valaki veszi a fáradtságot, hogy ír magáról pár mondatban, akkor meg jönnek a trollok belekötni. Biztos lehet találkozni itt értelmes emberekkel is, ebben nem kételkedem, de mintha régen tényleg többen lettek volna.
aug. 25. 19:34
 16/28 anonim válasza:
Te igen.
aug. 25. 19:35
 17/28 anonim válasza:
15# gondolom nő volt az a személy .
aug. 25. 19:40
 18/28 A kérdező kommentje:
12/17-es hozzászólók kiválóan prezentálták a jelenséget, amiről a kérdésben beszéltem. Köszönöm!
aug. 25. 20:09
 19/28 anonim válasza:
Felesleges ventillálás, de a tények nyelve. Ez van.
aug. 25. 20:19
 20/28 anonim válasza:
aug. 25. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!