Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az ellenzékiek miért nem...

Az ellenzékiek miért nem mennek el külföldre? A fideszesek meg hogyhogy elhiszik ezt a "kommunista" mesét? Ebben az orszàgban mindenki hülye?

Figyelt kérdés

Nem fogok köntörfalazni, a szüleim kommunista ügynökök, illetve befolyásos emberek voltak és jelentős hasznuk származott az akkori rendszerből. (Illetve most is

mert át lett mentve a hatalmuk, akik jobban követik a politikàt, azok minden bizonnyal ismerik is őket).

A "rendszerváltás" után a kárpótlási jegyek osztásáról is valójában "mi" rendelkeztünk, csak ezt kevesen tudják, mert tiktolva volt.

Ugyan valóban kapott sok olyan is, akik áldozatai voltak a kommunista rendszernek, de javarészt magunknak osztottuk vissza őket. Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor is ugyanabba az elitbe tartoztak, akik egy làtszatpolitikát csinálva magukra íratják az országot és ez a folyamat most is tart. Tulajdonképpen semmi bajuk egymással, sosem voltak egymás igazi ellenzékei, olyan értelemben, ami a magyarok érdekeit szolgálta volna. Inkább kommunisták közötti versengés volt, hogy ki tud minél többet, minél pofátlanabbul elvenni a közösből.

Biztos forrásból tudom, hogy Gyurcsányék mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne az ellenzéki összefogás nyerjen, csak igyekeztek nem "túl" feltűnően csinálni, hogy a legtöbb, általunk tudatosan elbutított emberek ne jöjjenek rá mi folyik itt igazából.

Persze arra is megvolt a terv, hogy ha mégis nyerne csodával határos módon Márki-Zay, akkor hogyan süllyesszék el a választások után, de én tudtam, hogy nyerni fogunk és megmarad a vagyonunk, illetve az ügynökakták is titkosítva maradnak továbbra is és nem kell félnem meghurcolástól, ahogy Gyurcsánynak és Apróéknak sem kell tartani tőle. Hálásak vagyunk Orbánnak, mert ilyen ügyesen védi a "magunkfajtákat". Úgy érzem jobban összetartunk, mint a zsidók, Orbánt sem számoltatták el Gyurcsányék, mikor hatalmon voltak (miért tették volna? Hisz egy alomban nevelkedtek :) )

Örökre a fidesz, azaz mi kommunisták leszünk hatalmon, mert jelentős túlerőben vagyunk és a magyarok alle zusammen nem tehetnek semmit, mert mi rendelkezünk minden felett, reklámfelületek, TV, illetve nyomtatott sajtó is. Csak a leg képtelenebb sajtóorgánumokat hagyjuk meg, hogy meglegyen a demokrácia látszata. Kevesen tudják, de az ATV is a miénk, Németh Sándorhoz van bekötve, aki szintén a mi táborunkat erősíti. Sokan a mai napig azt hiszik, hogy az Index is ellenzéki oldal, már kezdem sajnálni az embereket.

Szóval a kérdésem az, hogy a fideszeseknek ez hogy nem esik le? Az ellenzékiek meg miért nem mennek külföldre, hisz esélyük sincs ellenünk tenni semmit?

2023. márc. 1. 17:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem el, Fidesz szimpatizáns vagyok de ez a szankcióellenes lázítása a Fidesznek nagyon nem tetszik.
2023. márc. 1. 17:54
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Értelmes ember vagyok és igen, fél évig még tanulom a németet aztán irány ausztria. Ott szeretnék gyereket vállalni és lakást venni.
2023. márc. 1. 17:56
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem is mindenki, de a társadalom tagjainak legnagyobb része:

- pénzügyi analfabéta,

- közgazdaságtani analfabéta,

- politikai analfabéta,

- érdekérvényesítési analfabéta,

- érzelmi analfabéta,

- erkölcsi analfabéta,

- döntéstudományi analfabéta,

- értékelemzési analfabéta,

- szemponttani analfabéta,

- módszertani analfabéta stb.

Tehát iszonyat buta ösztönlény.

Mit vársz egy roncstársadalomtól?

2023. márc. 1. 17:58
 4/16 anonim ***** válasza:
32%
"Ebben az orszàgban mindenki hülye?" Hát a kérdés elolvasása után azt biztos, hogy legalább egy az.
2023. márc. 1. 17:58
 5/16 A kérdező kommentje:

Első:

Na végre, valaki. Jókat röhögtem ezen a szankciós dolgon, mert az uniós pénzek miatt mindet megszavaztuk :D de így legalább tudtuk mire fogni a brutális inflációt. Kicsit már én érzem magam kellemetlenül, de közben tudom, hogy ha nem mi lopunk, akkor más.

2023. márc. 1. 18:04
 6/16 anonim ***** válasza:
14%
5: Nem szavaztunk meg minden szankciótervet.
2023. márc. 1. 18:06
 7/16 A kérdező kommentje:

Amúgy a kérdésemmel nem akarok megbántani senkit sem. Tűz közelben vagyunk és élvezzük az előnyeit, de közben tudjuk, hogy ha akarnánk sem tehetnénk ellene semmit, így inkább nyilvánosan befogjuk a szánkat, mert amúgy annyi lenne nekünk.. szóval ha már így adódott, akkor kiélvezzük, csak közben sajnálom is azokat, akik nem tudják az igazságot és elhiszik ezt a bábjátékot, amit rendezünk.

Csak ilyen jelentéktelen oldalakon, mint a gyakorikérdések merek megnyilvánulni, mert a facebookon meg van tiltva nekünk.

2023. márc. 1. 18:07
 8/16 anonim ***** válasza:
62%
Az egy dolog hogy megszavaztuk de a lázítás sem kellene , nagyon nem.
2023. márc. 1. 18:08
 9/16 A kérdező kommentje:
Figyu elvtárs. Hidd el teljesen mindegy, hogy mit mondunk itt a gyakorikérdéseken. A milliárdokba kerülő felméréseink alapján egyáltalán nem számít, mert ezt jelentéktelen mennyiségű ember olvassa...nem szamottevő. Én is ezért merek itt ilyenekről ilyen nyíltan beszélni. Te is engedd el magad bátran, biztos forrásból tudom, hogy nem lesznek negatív következményei, bármit is írsz.
2023. márc. 1. 18:12
 10/16 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező!

Ha igaz, amit írsz, az értelmes ember átlátja, tudja, hogy a politika az érdekek tudománya, amiben a nép egy eszköz a hatalom megszerzésére és megtartására.

Ezért nem oktatják a 3. válaszomban írtakat.

Pedig jó lenne még kötelező olvasmánnyá is tenni:

- Niccolò Machiavelli: A ​fejedelem

- Bruce Bueno de Mesquita · Alastair Smith: Diktátorok kézikönyve

- Anthony R. Pratkanis · Elliot Aronson: A ​rábeszélőgép

(Élni és visszaélni a meggyőzés mindennapos mesterségével) c. könyveket.

De az értelmes ember tudja, hogy csupa tudatlan ösztönlénnyel van körbevéve, akiket a világ politikusai az alantas ösztönei és érzelmi húrjainak pengetésén keresztül irányítja.

2023. márc. 1. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!