Az ellenzékiek miért nem mennek el külföldre? A fideszesek meg hogyhogy elhiszik ezt a "kommunista" mesét? Ebben az orszàgban mindenki hülye?
Nem fogok köntörfalazni, a szüleim kommunista ügynökök, illetve befolyásos emberek voltak és jelentős hasznuk származott az akkori rendszerből. (Illetve most is
mert át lett mentve a hatalmuk, akik jobban követik a politikàt, azok minden bizonnyal ismerik is őket).
A "rendszerváltás" után a kárpótlási jegyek osztásáról is valójában "mi" rendelkeztünk, csak ezt kevesen tudják, mert tiktolva volt.
Ugyan valóban kapott sok olyan is, akik áldozatai voltak a kommunista rendszernek, de javarészt magunknak osztottuk vissza őket. Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor is ugyanabba az elitbe tartoztak, akik egy làtszatpolitikát csinálva magukra íratják az országot és ez a folyamat most is tart. Tulajdonképpen semmi bajuk egymással, sosem voltak egymás igazi ellenzékei, olyan értelemben, ami a magyarok érdekeit szolgálta volna. Inkább kommunisták közötti versengés volt, hogy ki tud minél többet, minél pofátlanabbul elvenni a közösből.
Biztos forrásból tudom, hogy Gyurcsányék mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne az ellenzéki összefogás nyerjen, csak igyekeztek nem "túl" feltűnően csinálni, hogy a legtöbb, általunk tudatosan elbutított emberek ne jöjjenek rá mi folyik itt igazából.
Persze arra is megvolt a terv, hogy ha mégis nyerne csodával határos módon Márki-Zay, akkor hogyan süllyesszék el a választások után, de én tudtam, hogy nyerni fogunk és megmarad a vagyonunk, illetve az ügynökakták is titkosítva maradnak továbbra is és nem kell félnem meghurcolástól, ahogy Gyurcsánynak és Apróéknak sem kell tartani tőle. Hálásak vagyunk Orbánnak, mert ilyen ügyesen védi a "magunkfajtákat". Úgy érzem jobban összetartunk, mint a zsidók, Orbánt sem számoltatták el Gyurcsányék, mikor hatalmon voltak (miért tették volna? Hisz egy alomban nevelkedtek :) )
Örökre a fidesz, azaz mi kommunisták leszünk hatalmon, mert jelentős túlerőben vagyunk és a magyarok alle zusammen nem tehetnek semmit, mert mi rendelkezünk minden felett, reklámfelületek, TV, illetve nyomtatott sajtó is. Csak a leg képtelenebb sajtóorgánumokat hagyjuk meg, hogy meglegyen a demokrácia látszata. Kevesen tudják, de az ATV is a miénk, Németh Sándorhoz van bekötve, aki szintén a mi táborunkat erősíti. Sokan a mai napig azt hiszik, hogy az Index is ellenzéki oldal, már kezdem sajnálni az embereket.
Szóval a kérdésem az, hogy a fideszeseknek ez hogy nem esik le? Az ellenzékiek meg miért nem mennek külföldre, hisz esélyük sincs ellenünk tenni semmit?
Ha nem is mindenki, de a társadalom tagjainak legnagyobb része:
- pénzügyi analfabéta,
- közgazdaságtani analfabéta,
- politikai analfabéta,
- érdekérvényesítési analfabéta,
- érzelmi analfabéta,
- erkölcsi analfabéta,
- döntéstudományi analfabéta,
- értékelemzési analfabéta,
- szemponttani analfabéta,
- módszertani analfabéta stb.
Tehát iszonyat buta ösztönlény.
Mit vársz egy roncstársadalomtól?
Első:
Na végre, valaki. Jókat röhögtem ezen a szankciós dolgon, mert az uniós pénzek miatt mindet megszavaztuk :D de így legalább tudtuk mire fogni a brutális inflációt. Kicsit már én érzem magam kellemetlenül, de közben tudom, hogy ha nem mi lopunk, akkor más.
Amúgy a kérdésemmel nem akarok megbántani senkit sem. Tűz közelben vagyunk és élvezzük az előnyeit, de közben tudjuk, hogy ha akarnánk sem tehetnénk ellene semmit, így inkább nyilvánosan befogjuk a szánkat, mert amúgy annyi lenne nekünk.. szóval ha már így adódott, akkor kiélvezzük, csak közben sajnálom is azokat, akik nem tudják az igazságot és elhiszik ezt a bábjátékot, amit rendezünk.
Csak ilyen jelentéktelen oldalakon, mint a gyakorikérdések merek megnyilvánulni, mert a facebookon meg van tiltva nekünk.
Kérdező!
Ha igaz, amit írsz, az értelmes ember átlátja, tudja, hogy a politika az érdekek tudománya, amiben a nép egy eszköz a hatalom megszerzésére és megtartására.
Ezért nem oktatják a 3. válaszomban írtakat.
Pedig jó lenne még kötelező olvasmánnyá is tenni:
- Niccolò Machiavelli: A fejedelem
- Bruce Bueno de Mesquita · Alastair Smith: Diktátorok kézikönyve
- Anthony R. Pratkanis · Elliot Aronson: A rábeszélőgép
(Élni és visszaélni a meggyőzés mindennapos mesterségével) c. könyveket.
De az értelmes ember tudja, hogy csupa tudatlan ösztönlénnyel van körbevéve, akiket a világ politikusai az alantas ösztönei és érzelmi húrjainak pengetésén keresztül irányítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!