Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek elnyomva érzik...

A fideszesek elnyomva érzik magukat a saját hazájukban, amiért mindig szembesítik őket az ellenzékiek az igazsággal?

Figyelt kérdés
Orbán nem tud megvédeni tőlük?

2022. dec. 31. 18:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Fáj nekik az igazság, mert gazok.
2022. dec. 31. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem érzem magam elnyomva, nyilván ha igazuk van az ellenzékieknek elfogadom. Ez a normális , nincs ebben semmi.
2022. dec. 31. 18:24
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Pld . fideszes vagyok, de szerintem igaza van az ellenzéknek hogy szükségesek a szankciók, elfogadom.
2022. dec. 31. 18:26
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan ez a kérdés fordítva is feltehető. Aztán a 2 oldal tényeiből néha össze lehet rakni a valóságot.
2022. dec. 31. 18:32
 5/12 anonim ***** válasza:
24%

"az igazsággal?"

Ez nem épp szokványos szilveszteri kabaré, de tőled elfogadom.

2022. dec. 31. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
80%
Én nem fideszesként elnyomva érzem magam a hazámban, az ellenzékiek hazugsága miatt.
2022. dec. 31. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
25%

A szankciókra : én meg épp azt látom, h nem váltak be,a hogy az elején néhányan sejtették.

Lassan egy év után a frontvonal ugyanott van, lepusztitott területekért folyik a harc, amik rég nem érnek ennyi áldozatot. Ha továbbra is mindkét fél ragaszkodik az igényeihez, évek múlva se lesz vége.

Az orosz energiáról való leválás erőltetése nélkül is támogathatnánk Ukrajnát, nem mentek vele semmire, hogy kitalálták, csak generáltak maguknak egy gazdasági és energiaválságot.

Ha azóta is jönne az orosz gáz Európába és meglennének a gazdasági kapcsolatok, nem lenne válság és attól még támogathatnánk Ukrajnát, önmagunk sz.patása nélkül.

És ha évekig tart még a háború, kivezénylik Kárpátaljáról az összes 18-60 közötti férfit. Minél tovább tart, annál nagyobb az esélye, hogy kihalnak ott a magyarok.

Ukrajna özvegyi és árvasági támogatást sem fog adni a halott magyar férfiak után, sőt, a lehető legtöbb halottat letagadják.

2022. dec. 31. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Kinek mi az igazság. Azért nem csak az létezik, amit a Soros sajtó megír, ti meg csak azt veszitek tudomásul.
2022. dec. 31. 19:11
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

Milyen Soros sajtó ? Én pl. nem értek egyet a szankciókkal, ahogy leirtam, de nem olvasok Soros sajtót és nem a bombás plakát miatt jutottam erre a következtetésre, hanem saját magamtól.

Megengeded nekem, h önálló véleményem lehessen ?

2022. dec. 31. 19:15
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mivel nem szembesítenek senkit sem az igazsággal, hanem Gyurcsàny módra hazudnak "reggel,èjjel meg este".
2023. júl. 12. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!