Mit gondoltok azokról az ellenzékiekről, akik a saját életük fejlesztése helyett a kormányt teszik felelőssé a saját kudarcaikért?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 15:14
2/53 anonim válasza:
Arra gondolsz, hogy kidolgozom a belem, de mégsem tudok előrébb jutni, és ez csak az én hibám? Hát bocs, hogy nem vagyok fidesz-közeli üzletember.
3/53 anonim válasza:
Nem lep meg, könnyebb mindig mást hibáztatni.
4/53 A kérdező kommentje:
2 - Miért nem tanultál, képezted magad? Akkor előrébb lennél.
2022. dec. 30. 15:19
5/53 anonim válasza:
Hozzáteszem, hogy teljesen mindegy ki lenne kormányon, azt szidnák és okolnák aki ott van.
6/53 A kérdező kommentje:
5 - Persze, ez az alap felállás. Sokkal könnyebb szidni valakit, mint tenni azért, hogy fejlődjön az életünk.
2022. dec. 30. 15:22
8/53 anonim válasza:
Választhatsz ki a hibás:
Elmútnyócév, Gyurcsány, Soros, Brüsszel, EU, gyíkemberek, nemváltó ovisok, klímahiszti, balódal, lipsyk, norvégok, ENSZ, NATO, gonosz múltik (kivéve a fideszmultik, azok jó multik)...
9/53 anonim válasza:
Ugyanazt gondolom, mint azokról az orbánistákról, akik szerint a brüsszeli szankciók, vagy a háborús infláció az oka mindennek, amiről egyébként az alkalmatlan kormány tehet.
10/53 anonim válasza:
Dehogynem fejlesztettek a saját életüket. Még hogy kudarcosak😆
Sikeresen eljátszák az ellenzékit és a valódi ellenzéket már évekkel ezelőtt szétverték milliós fizetésért. Nem is értem a szó használatot. Magyarországon olyan hogy ellenzék nincs.
Fidesz és fidesz csicska pártok vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!