Mit gondoltok azokról az ellenzékiekről, akik a saját életük fejlesztése helyett a kormányt teszik felelőssé a saját kudarcaikért?
17 - Látom, te is egy ilyen ember vagy, akinek nem jött be az élet, ezért másra mutogatsz.
Miért nem tanultál, mért nem fejlesztetted magadat inkább?
19 - Sajnálom, hogy nem tudtál semmi jót kihozni az életedből, de amíg a kudarcaidért a kormányt okolod, ez nem is fog változni.
Tanulj, képezd magad, akkor talán elérsz valamit!
Én tanultam, képeztem magam, van diplomám, jól végzem a munkámat.
Mégis azt látom, hogy jelen állás szerint nem tudnék sem lakást, sem egy normális autót vásárolni.
Azt látom, hogy nagyságrendileg ugyanazok a költségeim mint egy nyugati középkorúnak, élelmiszer, üzemanyag. Mégis éppen csak megélek amíg egy nyugati 3-4-5-szörösét keresi annak az összegnek amit én itthon kapok.
De beismerem, én tehetek róla, hogy itt tartok ahol, mert akár el is húzhattam volna már ebből a szarkupacból amit mi országnak nevezünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!