Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Az ellenzékiek miért nem...

Az ellenzékiek miért nem mennek el külföldre? A fideszesek meg hogyhogy elhiszik ezt a "kommunista" mesét? Ebben az orszàgban mindenki hülye?

Figyelt kérdés

Nem fogok köntörfalazni, a szüleim kommunista ügynökök, illetve befolyásos emberek voltak és jelentős hasznuk származott az akkori rendszerből. (Illetve most is

mert át lett mentve a hatalmuk, akik jobban követik a politikàt, azok minden bizonnyal ismerik is őket).

A "rendszerváltás" után a kárpótlási jegyek osztásáról is valójában "mi" rendelkeztünk, csak ezt kevesen tudják, mert tiktolva volt.

Ugyan valóban kapott sok olyan is, akik áldozatai voltak a kommunista rendszernek, de javarészt magunknak osztottuk vissza őket. Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor is ugyanabba az elitbe tartoztak, akik egy làtszatpolitikát csinálva magukra íratják az országot és ez a folyamat most is tart. Tulajdonképpen semmi bajuk egymással, sosem voltak egymás igazi ellenzékei, olyan értelemben, ami a magyarok érdekeit szolgálta volna. Inkább kommunisták közötti versengés volt, hogy ki tud minél többet, minél pofátlanabbul elvenni a közösből.

Biztos forrásból tudom, hogy Gyurcsányék mindent elkövettek annak érdekében, hogy ne az ellenzéki összefogás nyerjen, csak igyekeztek nem "túl" feltűnően csinálni, hogy a legtöbb, általunk tudatosan elbutított emberek ne jöjjenek rá mi folyik itt igazából.

Persze arra is megvolt a terv, hogy ha mégis nyerne csodával határos módon Márki-Zay, akkor hogyan süllyesszék el a választások után, de én tudtam, hogy nyerni fogunk és megmarad a vagyonunk, illetve az ügynökakták is titkosítva maradnak továbbra is és nem kell félnem meghurcolástól, ahogy Gyurcsánynak és Apróéknak sem kell tartani tőle. Hálásak vagyunk Orbánnak, mert ilyen ügyesen védi a "magunkfajtákat". Úgy érzem jobban összetartunk, mint a zsidók, Orbánt sem számoltatták el Gyurcsányék, mikor hatalmon voltak (miért tették volna? Hisz egy alomban nevelkedtek :) )

Örökre a fidesz, azaz mi kommunisták leszünk hatalmon, mert jelentős túlerőben vagyunk és a magyarok alle zusammen nem tehetnek semmit, mert mi rendelkezünk minden felett, reklámfelületek, TV, illetve nyomtatott sajtó is. Csak a leg képtelenebb sajtóorgánumokat hagyjuk meg, hogy meglegyen a demokrácia látszata. Kevesen tudják, de az ATV is a miénk, Németh Sándorhoz van bekötve, aki szintén a mi táborunkat erősíti. Sokan a mai napig azt hiszik, hogy az Index is ellenzéki oldal, már kezdem sajnálni az embereket.

Szóval a kérdésem az, hogy a fideszeseknek ez hogy nem esik le? Az ellenzékiek meg miért nem mennek külföldre, hisz esélyük sincs ellenünk tenni semmit?

2023. márc. 1. 17:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

10.-es

Igaz amit írok, de teljesen mindegy, mert nem számít, ugyanis a gyakorikérdések média szempontjából teljesen elhanyagolható platform. Bármit leírhat ide bárki következmények nélkül, én is ezért teszem.

Ajánlom még figyelmedbe Sylvian Timsit francia író 10 pontból álló tömegmanipulációról szóló irományát.

"Chomsky" tízparancsolata néven lehet jobban ismerik az olvasottabbak. Ez a bibliánk. :)

2023. márc. 1. 18:32
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Köszönöm kérdező.

Az egészségügy leépítését a mentálhigiénés segítés miatt is belelehetett volna írni.

Illetve az élelmiszerbiztonság figyelmen kívül hagyását is.

2023. márc. 1. 18:45
 13/16 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy furának tűnik, hogy mindezt leírtam, mert miért "árulná el magát" bárki is.. de tudom, hogy nem lehet negatív következménye, ezért bátorkodtam megtenni. Van bennem amúgy lelkiismeretfurdalás, még akkor is, ha tudom, hogy nem tehetnék ez ellen semmit. Igazából nem tehetek róla, hogy ilyen családba születtem.

Azért írtam le mindezt, mert szeretném kicsit kiengedni a gőzt valahol és beszélni róla, csak a szabályok nem engedik meg, hogy szinte bárhol, bárkinek beszélgessek erről, így maradt a gyakorikérdések, anonimként..

Egyáltalán nem mondom, hogy nem jó érzés az, hogy megtehetem, hogy kvázi munka nélkül kényelmesen élhessek és luxust is megengedhessek magamnak, de közben tudom, hogy ez a pénz a magyaroké, amit a hozzánk hasonlóak vettek el.

Szóval van bennem egy belső feszültség emiatt. Ennek ellenére dolgozom (pedig megtehetném, hogy életem végéig ne dolgozzak és bőségben élnék úgy is) és egy olyan munkát végzek amiről úgy gondolom, hogy társadalmilag hasznos, mert így tudom összeegyeztetni családi hátteremet a lelkiismeretemmel.

Remélem nem úgy jött le senkinek sem, hogy bárkit is lehülyéznék, csak már engem zavar, hogy ennyire átlátszó amit csinálunk és szinte senkinek nem esik le. A 3-as, illetve 10-es nagyon jó válaszokat írt, még akkor is, ha tulajdonképpen "ellenérdekelt" vagyok abban, hogy bárki elolvassa azokat amiket említett, de tudom, hogy még ha az egész ország is olvasná a gyakorikérdéseket, akkor sem tanulnának belőle és nem lennének vevőek az olvasmányokra.

2023. márc. 1. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
Sokan elmentek már,százezrek.valamirevaló fiatal sem tervez ittmaradni.igen,a túlnyomó többség hülye, hiszen örömmel szavaznak meg olyan politikusokat akiket mindenhol máshol élve temetnének el.
2023. márc. 1. 19:09
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rettenetesen nagy káosz van ebben az országban, de olyan, mintha nekünk ez kellene.
2023. márc. 1. 19:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A Káosz a hatalomnak jó, mert így tudnak folyamatosan halászni a zavarosban.

Jó kis figyelemelterelés.

Nem a szavakra kell figyelni, hanem az ellenérdekelt mozgásaira a sakktáblán.

Üdv: 3., 10.

2023. márc. 1. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!