Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ezek a csajok a sárgaházból...

Ezek a csajok a sárgaházból szabadulnak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy csajjal cirka 1 hete. Az elején tök normális volt, sokat beszélgettünk írásban, pár óra mikrofonozás is. Már voltak előjelei, de a mai volt a csúcspont. Tegnap este beszélgettünk ő olyan este 10 fele lefeküdt, én meg 2-3-ig filmeztem.

Reggelre olyan litániát kaptam. Ő korán kelt, mert dolgozik, én 10-11 között, mert hétvége van, pihenés. A lényeg, hogy először csak beköszönt, aztán jött, hogy "biztos azért nem írok, mert más csajjal vagyok". Végül jött, hogy különlegesnek hitt, de ugyanolyan rohadék szemétláda vagyok, mint a legtöbb pasi, nem kér belőlem. Most nem akarom az egész regényt felidézni, de vagy 6-7 ilyen ömlengés, szitkozódás volt, elég hosszasan. Reggel még azt se tudtam fiú vagyok, e vagy lány ránéztem az üzenetekre, de nem olvastam végig, még kávé meg ilyenek, arra is kaptam a reakciót, hogy nem merek reagálni. WTF?

Kérdem én. Az ilyen gyógyegereket hol tenyésztik ki és minek vannak társkeresőn, ha még a gyógyszerről sem jöttek le?

25 éves szűz, soha nem volt még tartós kapcsolata és menekülnek tőle a pasik (gondolom).

aug. 17. 11:12
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
#20: Életem során én is sok nőt próbáltam megérteni, elfogadni, tűrtem nekik, amit csak lehetett, de már nem bírom tovább. Számtalanszor előfordult, hogy jól elbeszélgettünk, aztán hirtelen eltűntek. Volt, hogy többször is visszaolvastam az utolsó üzeneteimet, hátha találok valami sértőt, de nem. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy ilyenkor mi kattan be náluk, mi változik meg egyik napról a másikra, min sértődnek meg.
aug. 17. 20:59
 22/27 anonim válasza:
Ha csak tűrtél nekik akkor valószínű azt hogy szivattak, és végül megunták, találtak mást. Aki kevésbé tűri, akivel lehet balhézni, meg akin jól fel lehet háborodni ha visszaszól. Vagy pont az ellenkezője, olyat aki teljes mértékben és számukra élvezetesen csicskult.
aug. 17. 21:04
 23/27 anonim válasza:
#22: Ha visszaszólsz, az a baj. Ha nyomulsz, az a baj. Ha nem nyomulsz, az a baj. Bár én a tűrést olyanokra értettem, hogy ha lassabban akartak haladni, nem erőltettem semmit. Ha azt mondták, hogy nincsenek barátaik, nem járnak el sehová, nem dobtam el őket emiatt. Ha eltűntek, vártam pár napot, nem rohantam le őket öt perc múlva, hogy hová lettek.
aug. 17. 21:29
 24/27 anonim válasza:

21. Szerény 35 évem alatt eddig minden nőhöz úgy álltam, mint értelmes, önálló, gondolkodásra és döntésekre képes indiviidumhoz. Volt ilyennel dolgom, mint a kérdezőnek. És mindig a nőnek van igaza. Mindig! Olyan nincs, bazmeg egyszer, hogy belássa, hogy gáz amit művel. Nekik mindent szabad, csak mert nők. Rohadtul unom már.

Aztán megy a sipákolás, hogy jaj a férfiak csak egy lyuknak néznek minket.

Fhuuu... Na ez is ugyanennek a része. Na vajon miért?

aug. 18. 01:05
 25/27 anonim válasza:

25 éves, szűz mint a tégla. Szerinted honban lenne tapasztalata, hogy hogyan kell a férfiakkal kommunikálni, ismerkedni?

Mondjuk bizonyára épp ezért is szűz, mert eleve ketyeg nála valami...

aug. 18. 18:50
 26/27 anonim válasza:
#25: Hát azért csak beszélgetett, ismerkedett már férfiakkal. Az más kérdés, hogy milyen agyi és idegállapottal rendelkezik, és hogy miért nem képes felismerni, hogy az efféle hisztizés általában kontraproduktív.
aug. 18. 19:25
 27/27 anonim válasza:
#3 Te egy kretén vagy.
aug. 18. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!