Ezek a csajok a sárgaházból szabadulnak?
Elkezdtem ismerkedni egy csajjal cirka 1 hete. Az elején tök normális volt, sokat beszélgettünk írásban, pár óra mikrofonozás is. Már voltak előjelei, de a mai volt a csúcspont. Tegnap este beszélgettünk ő olyan este 10 fele lefeküdt, én meg 2-3-ig filmeztem.
Reggelre olyan litániát kaptam. Ő korán kelt, mert dolgozik, én 10-11 között, mert hétvége van, pihenés. A lényeg, hogy először csak beköszönt, aztán jött, hogy "biztos azért nem írok, mert más csajjal vagyok". Végül jött, hogy különlegesnek hitt, de ugyanolyan rohadék szemétláda vagyok, mint a legtöbb pasi, nem kér belőlem. Most nem akarom az egész regényt felidézni, de vagy 6-7 ilyen ömlengés, szitkozódás volt, elég hosszasan. Reggel még azt se tudtam fiú vagyok, e vagy lány ránéztem az üzenetekre, de nem olvastam végig, még kávé meg ilyenek, arra is kaptam a reakciót, hogy nem merek reagálni. WTF?
Kérdem én. Az ilyen gyógyegereket hol tenyésztik ki és minek vannak társkeresőn, ha még a gyógyszerről sem jöttek le?
25 éves szűz, soha nem volt még tartós kapcsolata és menekülnek tőle a pasik (gondolom).
Hány éves vagy, hogy "sárgaházat" emlegetsz? Egyébként az ilyen stílus eléggé negatív rád nézve.
Az adott lány életritmusa egyszerüen más, mint a tiéd, ebböl nem lehet kapcsolatot összehozni. De ettöl semmivel sem problémásabb, mint te. (SÖT)
Megint egy kérdésnek álcázott fröcsögés.
De beszélgettél vele, neked kellene tudnod, hogy volt-e ennek valami előjele, esetleg valaki szivatja, és a nevében ír stb., de téged ezek úgysem érdekelnek.
#3 oké, hogy más a ritmus, de ha 3-4nap ismerkedés után nekem reggel 6-kor valaki azt írja, hogy jó reggelt.
Utána mondjuk 15 perccel meg elkezd szidni, (mert nem állítottam ébresztőt, hogy válaszoljak neki. A telefon rezgésére pedig nem ébredtem fel)akkor ott nem velem van baj.
#3:
31 vagyok. Direkt fogalmaztam így, mielőtt valaki magára veszi aki hasonló kategória és szebb névvel illetem a házikóját.
Szóval azt mondod, ha valaki boltban eladó, vagy épp 24/48 órában dolgozó, akkor az nem illik egy olyan emberhez aki H-P-ig 8-16 óráig dolgozik? Ki hogy tekint erre, ha szerinted ez kizáró ok, akkor te ismerkedj ennek megfelelően. Viszont később a munka választásnál is vedd figyelembe!
#4:
Nem
#5:
Ha fröcsögni akarnék, akkor hosszabban elemeztem volna a hülyeségeit amiket írkált. Szimplán érdekelt, hogy az ilyen csajok mégis honnan jönnek és mi a céljuk. Mint az Alienek, Predatorok, vagy mondjuk AZ eredettörténete is érdekes lehet :D
Nem szívatja senki, ő írt. A stíluson is látszik, ne legyünk már ovisok, hogy "az öcsém írta nem én" és hasonló. Felnőtt nőről van szó (korban legalábbis, fejben nem), nem egy 15 éves tinilányról.
"Szimplán érdekelt, hogy az ilyen csajok mégis honnan jönnek és mi a céljuk. Mint az Alienek, Predatorok, vagy mondjuk AZ eredettörténete is érdekes lehet :D"
. Ezt komolyan egy felnőtt ember írta?
Szerencsére a környezetemben nem nagyon vannak ilyen csajok (legalábbis nem találkoztam még velük szerencsére), de érdekel mitől alakul ez így ki.
Elég beteges féltékenység és mentális bajok vannak a háttérben az tuti.
És még arra sem tudja fogni, hogy megcsalták, mert még kapcsolata sem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!