Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Ezek a csajok a sárgaházból...

Ezek a csajok a sárgaházból szabadulnak?

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismerkedni egy csajjal cirka 1 hete. Az elején tök normális volt, sokat beszélgettünk írásban, pár óra mikrofonozás is. Már voltak előjelei, de a mai volt a csúcspont. Tegnap este beszélgettünk ő olyan este 10 fele lefeküdt, én meg 2-3-ig filmeztem.

Reggelre olyan litániát kaptam. Ő korán kelt, mert dolgozik, én 10-11 között, mert hétvége van, pihenés. A lényeg, hogy először csak beköszönt, aztán jött, hogy "biztos azért nem írok, mert más csajjal vagyok". Végül jött, hogy különlegesnek hitt, de ugyanolyan rohadék szemétláda vagyok, mint a legtöbb pasi, nem kér belőlem. Most nem akarom az egész regényt felidézni, de vagy 6-7 ilyen ömlengés, szitkozódás volt, elég hosszasan. Reggel még azt se tudtam fiú vagyok, e vagy lány ránéztem az üzenetekre, de nem olvastam végig, még kávé meg ilyenek, arra is kaptam a reakciót, hogy nem merek reagálni. WTF?

Kérdem én. Az ilyen gyógyegereket hol tenyésztik ki és minek vannak társkeresőn, ha még a gyógyszerről sem jöttek le?

25 éves szűz, soha nem volt még tartós kapcsolata és menekülnek tőle a pasik (gondolom).

aug. 17. 11:12
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
jól elcsesztél 1 hetet az életedből
aug. 17. 12:57
 12/27 anonim válasza:
Ez semmi. Én azért le voltam hurrogva ha elmentem otthonról és nem írtam neki 1 óráig,vagy nem beszéltünk telon. Kiderült később hogy skizo..
aug. 17. 13:00
 13/27 anonim válasza:

Teljes mértékben felejtős az egész ismerkedés a továbbiakban. Ez energiavámpírkodás lesz hosszabb távon.

Vagy az is lehet, hogy Egyetlen Gyermek volt és minden figyelem rá hárult a családban - esetleg kisebb testvér.

aug. 17. 13:08
 14/27 anonim válasza:
Szívesen megismerném a lányt, ha bemutatnál neki vagy adnál valami elérhetőséget. 25F
aug. 17. 14:43
 15/27 anonim válasza:
Kamu szar. Évek óta te írod ide ki a kamukerdeseket. Már csukott szemmel felismerem a stílusod. Menj már el nyaralni, te szerencsetlen 😂😂😂 ja és nő vagy
aug. 17. 15:16
 16/27 A kérdező kommentje:

#15:

Igen? Akkor linkelj már be párat amit szerinted ÉN írtam ki.

Szerencsére nem vagyok nő te szerencsétlen :D

aug. 17. 15:20
 17/27 anonim válasza:
Valamilyen személyiség zavara lehet.
aug. 17. 16:46
 18/27 anonim válasza:
Bezzeg ha egy férfi viselkedne így, mint a csaj a kérdezővel, már itt is rég ízekre szedték volna. Fogalmam sincs, hogy emberek mitől kattannak így be egyik napról a másikra, az egyik nap jól elbeszélgettek, a másik napra meg eltűnnek, vagy elkezdenek hisztizni valamilyen vélt sérelmük okán.
aug. 17. 19:10
 19/27 anonim válasza:
Sok ilyen beteg csaj van.
aug. 17. 19:52
 20/27 anonim válasza:
Itt mindenféle sérült, elmebeteg nőből már egyre több van. Nyilván az ismerkedés kategória se lesz kivétel. A legjobban pedig természetes közegükben figyelhetőek meg, ami az itteni felnőtt párkapcsolatok témakör. Teljesen elözönlötték! Ott aztán van minden, sérelmek, traumák, komplett hallucinációk oda sem írt dolgokról, sunyi rejtett gyűlölködés és nyílt erőszak, és persze mindenféle mentális zavar, amiket ott élnek ki egymás ellen. Így is látszik hogy kapásból van itt 1-2 olyan nő aki egyből beleállt a kérdezőbe, megkérdőjelezte az épeljéműségét, és próbálta rá kenni hogy biztos ő a hibás. Na ilyen kiforgatós kattantakkal van tele lassan az egész oldal. És próbálják védeni a védhetetlent, hát komplett elmebaj!
aug. 17. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!