Ezek a csajok a sárgaházból szabadulnak?
Elkezdtem ismerkedni egy csajjal cirka 1 hete. Az elején tök normális volt, sokat beszélgettünk írásban, pár óra mikrofonozás is. Már voltak előjelei, de a mai volt a csúcspont. Tegnap este beszélgettünk ő olyan este 10 fele lefeküdt, én meg 2-3-ig filmeztem.
Reggelre olyan litániát kaptam. Ő korán kelt, mert dolgozik, én 10-11 között, mert hétvége van, pihenés. A lényeg, hogy először csak beköszönt, aztán jött, hogy "biztos azért nem írok, mert más csajjal vagyok". Végül jött, hogy különlegesnek hitt, de ugyanolyan rohadék szemétláda vagyok, mint a legtöbb pasi, nem kér belőlem. Most nem akarom az egész regényt felidézni, de vagy 6-7 ilyen ömlengés, szitkozódás volt, elég hosszasan. Reggel még azt se tudtam fiú vagyok, e vagy lány ránéztem az üzenetekre, de nem olvastam végig, még kávé meg ilyenek, arra is kaptam a reakciót, hogy nem merek reagálni. WTF?
Kérdem én. Az ilyen gyógyegereket hol tenyésztik ki és minek vannak társkeresőn, ha még a gyógyszerről sem jöttek le?
25 éves szűz, soha nem volt még tartós kapcsolata és menekülnek tőle a pasik (gondolom).
Teljes mértékben felejtős az egész ismerkedés a továbbiakban. Ez energiavámpírkodás lesz hosszabb távon.
Vagy az is lehet, hogy Egyetlen Gyermek volt és minden figyelem rá hárult a családban - esetleg kisebb testvér.
#15:
Igen? Akkor linkelj már be párat amit szerinted ÉN írtam ki.
Szerencsére nem vagyok nő te szerencsétlen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!