Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » A fiúk ilyenkor miért tűnnek el?

A fiúk ilyenkor miért tűnnek el?

Figyelt kérdés

Az elmúlt héten beszéltem egy sráccal,nagyon jól kijöttunk,sok mindenről beszéltünk,igazából minden nap,és elég sokat.

Hétvégén egyik pillanatról a másikra "eltűnt"

Megnézte amit írtam,de csak megnézte,nem válaszolt

Az utolsó,amit írtam neki,hogy milyen műszakban dolgozom a héten,szóval nem valami olyan dolog,amivel el lehet valakit ijeszteni

Tudom,én is írhatnak neki,de gondolom ha kíváncsi lenne rám,akkor irt volna,kétlem,hogy azt várna,hogy én írjak.

Ilyenkor a fiúk miért tűnnek el?

júl. 9. 07:20
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
#19 ugye elírtad, és a #16-ról beszélsz? olvasd csak el.
júl. 9. 17:04
 22/26 anonim válasza:
#19 amúgy jelen esetben én mulatok, te meg dühödten püfölöd a klaviatúrát. További jó szórakozást. Ne feledd, te mindent jól csinálsz, kellemes társaság vagy, és teljesen érthetetlen, miért nem tapadnak rád a csajok.
júl. 9. 17:06
 23/26 anonim válasza:
Ne velem kötekedj, engem már rég nem zavar a ghosting. Mellesleg bárhol, bárkivel, ok nélkül is előfordulhat, a fajtád és a terjesztett agymosott beteg elveiteknek köszönhetően. Olvasd végig a kommenteket, vagy javaslom olvasgass máshol is, nagyon sok esetben tényleg nem az adott személy tehet róla. Holott a ghosting alapból erre lenne legit, ha vki toxikus vagy erőszakos és nem érti a nem-et akkor így zárod ki. Amire manapság használják kb mindenkire, az teljesen más, és baromi ártalmas az online ismerkedésre. És a te fajtád a legnagyobb probléma, aki ezt az egészet legitimizálta és követendő példaként propagálja, erőszakos csürhe módjára, egyre agresszívabban. Ja és tudod a szóhasználatod és "vitakultúrád" alapján kétlem h férfi lennél, ha igen akkor nagyobb a baj a fejedben mint gondoltam.
júl. 9. 17:40
 24/26 anonim válasza:
Ja és javaslom kapd elő a szokásos valódi jellemes és erkölcsös oldaladat és kezdd el a kérdezőnek is magyarázni hogy miért ő volt a hibás a történetben amiért valaki más ennyire megvezette és kicseszett vele. Hajrá, lehet kezdeni ;)
júl. 9. 17:44
 25/26 anonim válasza:
Hogy ne mindig ő kezdje és zárja a beszélgetést, alap ismerkedési lépés
júl. 9. 23:38
 26/26 A kérdező kommentje:

Végülis teljesen mindegy 😁

Azóta sem beszéltünk,és nem is fogunk

Kicsit nehézkes,de elfogadható 😅

júl. 10. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!