Magas TSH (4,6) még nem szedtem rá gyógyszert most kellene mennem további kivizsgálásra és pozitív lett a tesztem Ilyenkor mi a teendő? Nagyon félek ebben a hónapban nem is próbálkoztunk annyira mégis pont most lett pozitív…
Nem kell idegeskedni, endokrinológushoz menj el, lehetőleg hamarosan, ha mondod, hogy terhes vagy, akkor inkább ki tudsz sírni egy korábbi időpontot.
Egyébként persze nem ideális, de attól hogy a tsh-d magas, még a t3,t4 értékek lehetnek kevésbé rosszak, nekem is magas volt most, emelni kellett a gyógyszeren(én már szedek), de t3, t4 teljesen rendben volt, azt mondta a doki, hogy azok az igazán fontosak.
Nekem ugyan 5,67 volt és volt időpontom már az endokrinológushoz, de addig is írt a háziorvosom gyógyszert, azt mondta fél tablettával kezdjek (25mikrogramm).
Mire eljutottam az endokrinológushoz nyilván mondtam neki is, hogy mit, mennyit és mióta szedek. Azt mondta menjen 50mikrogramm és 4 hét múlva vérvétel.
Szoval egy telefont megér szerintem a háziorvosod is, hátha felírja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!