A fiúk ilyenkor miért tűnnek el?
Az elmúlt héten beszéltem egy sráccal,nagyon jól kijöttunk,sok mindenről beszéltünk,igazából minden nap,és elég sokat.
Hétvégén egyik pillanatról a másikra "eltűnt"
Megnézte amit írtam,de csak megnézte,nem válaszolt
Az utolsó,amit írtam neki,hogy milyen műszakban dolgozom a héten,szóval nem valami olyan dolog,amivel el lehet valakit ijeszteni
Tudom,én is írhatnak neki,de gondolom ha kíváncsi lenne rám,akkor irt volna,kétlem,hogy azt várna,hogy én írjak.
Ilyenkor a fiúk miért tűnnek el?
Én is jártam már így. Egyik napról a másikra eltűnt a hölgy. Pedig ő írt nekem, ő kezdeményezett, viszont a találkozót közösen beszéltük meg másnap. Vittem apró ajándékot is neki (egy sima bögre, meg egy szál virág), és semmi tiszteletlenség nem volt a részemről.
Mégis, a találkozó után tőmondatokkal válaszol írásban, és van hogy napokra eltűnik. Kiskamasz fia van, és épp válófélben van. Mégis fura.
Mindenkinek joga van eldönti kivel tölti az idejét, és kinek élvezze a társaságát. Azonban valahol kicsit tiszteletlen dolog "köddé válni szó nélkül". És itt a hangsúly a "szó nélkül" - ön van. Valahol ez is nevelés kérdése szerintem.
#11.
Én is erre gondoltam,hogy talán megijedt,hogy kezd komolyra fordulni.
Ilyet én meg nem tapasztaltam😄
Kérdező, ezt tessék szépen az olyan nőkkel lemeccselni, akik pl az itteni felnőtt párkapcsolatokban is írogatnak. Ők ugyanis azok, akik nemhogy relativizálják a ghostingot, hanem egyenesen dicsérik azt aki elköveti, és az áldozatot hibáztatják. Szerintük azért menekült el a másik mert te erőszakos nyomulós voltál, és hogy hiába mondott volna nemet vagy akart volna szép szóval leállítani, nem fogadtad volna el. Sőt valószínű erőszakoskodtál volna, odamentél volna a házához és kirángattad és megerőszakoltad volna, szóval te vagy a hibás. Bezzeg a ghostingoló, ő csak áldozat akinek el kellett menekülnie, nem akart elnyomva lenni, belefáradt a hülyékbe, minden joga megvan hozzá hogy azzal beszélgessen akivel akar, fogadd el hogy veled nem stb. Szóval az ilyenek miatt is terjed ennyire ez a sunyi hozzálllás, mert elítélés helyett nemhogy felmentik őket hanem még egyenesen a szabadság hősének is állítják be. Sok idióta nő ezt a nézetet terjeszti manapság minden platformon erőszakosan, ráadásként akiket ghostingoltak azok is később nagyobb eséllyel fognak másokat ghostingolni. Ennek hála kb az ismerkedők harmada már bedobta a lapot az online ismerkedésbe, illetve nagyon sokan pontosan ezért nem raknak kellő energiát bele, mert a másik majd úgyis eltünik egy ponton szó nélkül. Szóval ettől lett felszínes és üres is az online ismerkedés a legtöbb esetben, tisztelet a kivételnek.
Igazából én nem is a ghostingolókra haragszom, ők néha fel sem érik ésszel ezt az egészet, vagy épp érzelmileg. Hanem azokra a nagyképű toxikus alakokra, akik erőszakosan propagálják hogy ez teljesen jó így, és az áldozatot hibáztatják mindenért is. Ami főleg akkor érdekes ha pont a ghostingoló fél volt aki sérült vagy problémás a mesélt storyk alapján, dehát részletekre nem adunk, minek is kellene. Éljen a szabadság, önrendelkezés, az önzés és hogy bárkit bármikor kihasználhatunk majd átverhetünk és eldobhatunk a pillanatnyi céljaink, vágyaink és szeszélyeink érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!