A fiúk ilyenkor miért tűnnek el?
Figyelt kérdés
Az elmúlt héten beszéltem egy sráccal,nagyon jól kijöttunk,sok mindenről beszéltünk,igazából minden nap,és elég sokat.
Hétvégén egyik pillanatról a másikra "eltűnt"
Megnézte amit írtam,de csak megnézte,nem válaszolt
Az utolsó,amit írtam neki,hogy milyen műszakban dolgozom a héten,szóval nem valami olyan dolog,amivel el lehet valakit ijeszteni
Tudom,én is írhatnak neki,de gondolom ha kíváncsi lenne rám,akkor irt volna,kétlem,hogy azt várna,hogy én írjak.
Ilyenkor a fiúk miért tűnnek el?
júl. 9. 07:20
1/26 anonim válasza:
Lehet csak dolga van, de ja valoszinüleg azt varja hogy te irj neki, föleg ha eddig mindig ö irt rad.
júl. 9. 07:31
2/26 anonim válasza:
Munka vagy vmi programja van.
júl. 9. 07:41
3/26 anonim válasza:
Észrevette a csaja is a beszélgetést!
júl. 9. 07:51
4/26 Kedves Vezető válasza:
Mert bunkó.
júl. 9. 09:11
5/26 anonim válasza:
Lehet, hogy unalmas a beszélgetés...
júl. 9. 09:19
6/26 anonim válasza:
Rengetegszer előfordul amúgy tényleg nem értem én sem miért de sok oka van, szimplán lehet hogy csak beleunt, nem volt elég szikra a beszélgetésben, ha már a műszakról beszélsz az komolyabb, itt már nem csak játék van valószínű és ehhez már nincs kedve, lehet az is, hogy megijedt vagy egyszerűen csak nem te vagy neki az első és paraszt módjára elfelejtett visszaírni :')
júl. 9. 10:44
7/26 anonim válasza:
Vagy van valami dolga, vagy eddig érdekelted.
Én akkor nem szoktam válaszolni, amikor dolgozok, vagy alszok.
Bár ha megnézem és nem reagálok, akkor vagy munka, vagy filmezés, vagy ilyesmi, DE HA érdekel egy csaj, akkor írok neki amint ráérek.
júl. 9. 11:47
8/26 anonim válasza:
Emberek olvassátok már el rendesen a kérdést.Hétvégén láttamozta,dolga van?Ha arra van ideje hogy megnézze amit írt a kérdező akkor ne röhögtessetek már hogy jelenleg kedd van és nem lett volna azóta 1-2 perce hogy válaszoljon:D. Itt szimplán csak ignoralja szépen és ennyi volt részéről a beszélgetés,nőknél sokkal gyakrabban előfordul ez a jelenség de ahogy látszik férfiaknál is létező dolog.
júl. 9. 12:06
9/26 anonim válasza:
Legutoljára férfiként lettem gyakorlatilag ugyanígy szó szerint lepattintva. Leírtam, hogy milyen műszakban dolgozok, de írhat amúgy is bármikor, általában ébren vagyok. De arra már nem érkezett válasz. A nő egyszerűen elvesztette az érdeklődését, lehet van párja, vagy ezer más dolog....de én is így jártam, szó nélkül hagyott végül.
júl. 9. 13:17
10/26 anonim válasza:
Ez a ghostingolás
júl. 9. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!