Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Találkoztál már gyakoriról...

Találkoztál már gyakoriról valakivel? Ha igen, hány emberrel? Ellenkező neművel csak, vagy azonos neművel is? 27/L

Figyelt kérdés
máj. 20. 19:25
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
Aránylag sokakkal találkoztam sok év alatt, mindegyik lány/nő volt. Volt kb. 2-3, akikkel ismerkedés(párkapcsolat) volt a cél, a többiekkel más okokból, közös érdeklődés vagy tanulótárs, hasonlók.
máj. 21. 22:50
 32/40 anonim válasza:
Régebben igen. Amúgy vevő lennék ilyesmire. Egyelőre inkább csak barátkozás céljából.
máj. 21. 22:53
 33/40 anonim válasza:
Ha jól emlékszem 4 lányt dugtam meg innen
máj. 22. 07:47
 34/40 anonim válasza:
#29: Sokszor tényleg azt érzem, hogy nem normális ez a világ. Átlagos lányoknál próbálkoztam, és ezt úgy kell érteni, hogy nem a tucatnapszemüveges, tucatruhás, uniformizált csajoknál, hanem a természetes szépségű, "átlagos" lányoknál. Borzasztó rosszak a tapasztalataim, rendkívül megalázó és bunkó viselkedést kaptam tőlük, pl. volt, aki végig szívatott a randikon, a másik nem jött el, és "elfelejtett" szólni stb. Tényleg az a baj, hogy sokaknak vannak irreális elvárásaik az irreális énkép mellé, és azt hiszik, hogy nekik is alanyi jogon jár egy jópasi. Te hiába vagy átlagos külsejűként normális, érdeklődő, ha őket nem érdekled, vagy ha kiszórnak valami apróság miatt, vagy egy belemagyarázott hülyeség okán. Nekem már egyre kevesebb türelmem van az ilyesmihez, belefáradtam abba, hogy lenyeljem a bunkó viselkedést, hogy megpróbáljak megfelelni nekik. Semmibe veszik a másik embert, a másik érdekeit, érzéseit, azt hiszik, hogy van joguk belegázolni egy másik ember lelkébe.
máj. 23. 21:27
 35/40 anonim válasza:

Tesó! Azt szívatják a randikon, akit lehet. Te tudsz valamit nyújtani ezeknek a csajoknak? Nem pénzre gondolok. De pl sportos vagy, sportolsz? Okos és művelt vagy? Tanult vagy? Tetszik vagy sem, de ha jó nőt akarsz, neked is villantani kell pár dolgot a fentiekből, mert a jó nőkra nagy a tolongás.

máj. 25. 11:15
 36/40 anonim válasza:
#35: Dehogy voltak ezek jó nők, mármint ha topmodellekre gondolsz. Átlagos csajok voltak, de nekem ők az eseteim. Amúgy ha nem is akarnak engem megismerni, akkor hogyan villantsak nekik bármit is? Az egyik csaj pl. egy teljesen szürke kis veréb volt, átlagos arc, semmi mell, de nekem tetszett. Amikor beszélgettünk, alig lehetett hallani a hangját, olyan halkan beszélt. Ehhez képest ő volt az egyik leggörényebb csaj, akihez valaha "szerencsém" volt. Megbeszéltük a 2. randit, amire nem jött el, de nem is szólt. Hazaértem, erre írt nekem Messengeren, hogy azonnal költözzek oda hozzá, mert ő magányos. Mondtam neki, hogy ez nem így működik, különben is nem jött el a randira. Közölte, hogy a szakdolgozatához keresett anyagot, meg neki amúgy is a városi fiúk az esetei, de azért vigyem már el szórakozni őt valahová. És ilyen csajok szívatnak... Még ha valami topmodell lett volna, és ő pl. kiröhög vagy valami, azt még megértettem volna, de egy ilyen csaj...
máj. 25. 11:47
 37/40 anonim válasza:
Egy szub fiúval találkoztam, titkos dolgokra.
máj. 25. 13:05
 38/40 anonim válasza:
Olyan utálatos amikor megkérdeziktek mit tudok nyújtani a csajoknak? Mert ők mit tudnak nekem? amikor sportos voltam és napi szinten edzettem, jó alakom volt emberszámba nem vettek. Amikor feleslegem volt úgyszintén. Nem vagyok ronda ember, normálisan kommunikálok. Ezeknek semmi sem jó, nem akarnak normálisan viselkedni. Nincs is kedvem csajozni, nincs kedvem ismerkedni már. Kivel, Minek? Hol? Élőben csak a képembe vigyorognak hgoy aranyos vagy és csak a közöny, neten meg csak elolvassák minden szavam és mikor elküldöm őket a fenébe még én vagyok a rohadék. Hagyjuk. Felszínes képmutató a többség.
máj. 25. 14:39
 39/40 anonim válasza:
Igen. 4 férfivel. Az egyikkel kapcsolat is lett belőle.
máj. 25. 14:45
 40/40 anonim válasza:
Mindkét nemmel találkoztam. Gyakori buli volt, 56-an voktunk. Amolyqn házibuli.
máj. 29. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!