Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Milyen arányban találkoztál...

Milyen arányban találkoztál olyannal az oldalon aki más nemnek adta ki magát mint aki valójában?

Figyelt kérdés

Általában hamar kiderült nekem amikor a másik fél hazudott és eddig olyan 80% nem lány/nő hanem fiú/férfi aki trollkodott

Főleg akkor nagy esély a férfira/fiúra ha lányról van szó 25 év alatt, ott kimagaslóan sokan adták ki magukat lánynak miközben nem is azok voltak :D

2023. szept. 17. 20:26
 1/9 anonim válasza:
Elég nagy.
2023. szept. 17. 20:30
 2/9 anonim válasza:
Szánalmas kis senkiknek tartom az ilyeneket.
2023. szept. 17. 20:31
 3/9 anonim válasza:
Volt mar ra pelda, de eleg gyorsan lebuknak, alapvetoen tobbseg nem ilyen elettelen troll, megha a valaszok alapjan nem is latszik tobb ertelmes vagy legalabb is atlagos ember van itt mint troll.
2023. szept. 17. 21:15
 4/9 anonim válasza:
20-30%-ban van ez így kb.
2023. szept. 17. 21:34
 5/9 anonim válasza:

Hát nálam nem jellemző, de nyilván sok mindentől függ.

Szerintem hamar le lehet bukni, hacsaknem tesz bele az illető nagy erőfeszítést, de ki pazarolja ilyesmire az idejét.

Egy kamus volt csak eddig, de 100% nyilvánvaló.

Akad itt sok értelmes ember, feltéve hogy van kommunikációs készséged. Ez a tapasztalatom.

2023. szept. 17. 21:38
 6/9 anonim válasza:
Szerintem nem volt ilyen.
2023. szept. 17. 21:51
 7/9 anonim válasza:
Nem szoktam túl gyakran ráírni emberekre, cserébe akire igen, eddig mindenki aki lánynak vallotta magát bizonyítottan az is volt.
2023. szept. 17. 22:10
 8/9 anonim válasza:
Az ismerkedésben van egy öreg nő, aki kiadja magát egyszerre 3-4-5 embernek is. Más stílusban ír, hogy utána abba kössön bele, amit írtál. Alkoholista, egész nap csak iszik mindig a pasijáról ír,hogy itt van mellette, közben kidobta 12 éve. Egy nárcisztikus kodependens ösztönlény. Bármit elkövet, csak valaki még valaszoljon neki.
2023. szept. 17. 22:23
 9/9 anonim válasza:
Elenyésző. Bár hozzá tartozik, hogy nő vagyok. De elvétve kapok olyan üzenetet amiben nőnek adja ki magát, de elég valószínű, hogy pasi.
2023. szept. 17. 22:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!