Találkoztál már innen valakivel? Ha igen, elmeséled milyen volt? Jó volt, vagy csalódás?
Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 08:15
1/17 anonim válasza:
Két emberrel.
Egyikkel csak egy találkozás volt,pár órás séta a természetben, elbeszélgetés.
Másikkal pedig több találkozás és nagyszerű,minden alkalom,egy számomra végtelen szimpatikus és kulturált emberrel.Sajnos csak öt találkozás volt,de mindegyik 8- 10 órás.
2020 és 2021- ben történtek.
2023. dec. 17. 08:29
2/17 anonim válasza:
Igen, két emberrel is. Mindkettőnek az lett a vége, hogy nem kerestek egy idő után. Baráti céllal volt mindez, mielőtt bárki félreérti.
2023. dec. 17. 08:31
3/17 anonim válasza:
Volt több barátnőm is innen, lazább dolgok is, baráti találkozó is.
Csalódás nem volt úgy mondanám, de nem mindenkivel volt annyira jó a találka, mint előre gondoltam.
F
2023. dec. 17. 08:52
4/17 anonim válasza:
Volt több szexpartnerem, mind nagyon jó volt.
45/F
2023. dec. 17. 09:20
5/17 anonim válasza:
Két nővel találkoztam Bp-en, mindkettővel szexeltem. Jó volt :)
33/F
2023. dec. 17. 09:30
6/17 anonim válasza:
Itt 4 nővel találkoztam, egyikből 1 éves kapcsolat is kialakult
2023. dec. 17. 09:34
7/17 anonim válasza:
Frontálisan, szemtől szemben nem, de 1* autóban ülve láttam egy illetőt, akivel leveleztem 1*.
2023. dec. 17. 11:01
8/17 anonim válasza:
Sok évvel ezelőtt találkoztam innen egy-két lánnyal, az egyik katasztrófa volt, a másik normálisabbnak tűnt, csak elmondása szerint volt egy srác az életében, aki próbált nyomulni rá, és agresszívan viselkedett más pasikkal, így annyira nem próbálkoztam be a csajnál, pedig lehet, hogy történhetett volna ez-az. Aztán beszélgettünk egy 2. találkozás lehetőségéről, de végül úgy alakította a dolgokat, mintha én lennék a hibás bizonyos dolgokért, úgyhogy megszakadt vele a kapcsolat. Volt egy lány, akivel baráti-kollegiális szinten találkoztunk egyszer, de ő sem nagyon töri magát, hogy akár csak neten is beszélgessünk.
2023. dec. 17. 11:04
9/17 anonim válasza:
Csalódás és időpazarlás.
Az oldal nem társkeresésre lett kitalálva, kérdések és válaszok. Ennyi.
2023. dec. 17. 11:14
10/17 anonim válasza:
Ismerkedni itt nem érdemes, nincs értelme.
2023. dec. 17. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!