Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit csináltál ilyen esetben?...

Mit csináltál ilyen esetben? Anonim oldalon ismerkedsz, és mikor már belsőre nagyon megtetszett a másik, akkor látsz róla képet és derül ki, hogy külsőre meg nem tetszik.

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 09:07
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Én direkt hátrányos képpel ismerkedtem anno, a legtöbben leléptek. Aki meg eljutott a találkozóig mondta is, hogy a való életben sokkal jobban nézek ki.

Nálam nem annyira volt ilyen, hogy nagyon csúnya csajjal beszéltem volna, hogy ne tetszett volna, viszont olyan volt aki a képeken teljesen más volt, mert retusált képei voltak.

F

2023. dec. 8. 09:15
 2/22 anonim válasza:
Volt már részem hasonlóban. Online megismertem, sokat beszélgettünk is. Aztán randiztunk, de külsőleg egyáltalán nem jött be. Ennek ellenére valami elképesztően szimpatikus volt, csak sodródtam az eseményekkel és mire észbe kaptam már össze is jöttünk. De nem tartott sokáig, hiszen a vonzódás nem döntés kérdése. Szegénynek nagyon összetörtem a szívét... :( A másik érdekében jobban jársz ha véget vetsz az ismerkedésnek.
2023. dec. 8. 09:21
 3/22 anonim válasza:
Számtalanszor előfordult már sajnos, gyakorin pl csak ilyen volt. Offolom a dolgot egyből
2023. dec. 8. 09:24
 4/22 anonim válasza:

Ez most rólam szól?

Itt GyK-n beszéltem valakivel. Tegnap képet kért, azóta nem ír.

Ennyire ronda vagyok? :((

2023. dec. 8. 09:29
 5/22 anonim válasza:

A valóság teljesen más, mint egy kép.

Lehet rosszabb is, jobb is.

2023. dec. 8. 09:47
 6/22 anonim válasza:
Előfordult már sajnos, hogy megvolt az összhang majd küldött magáról képet ami teljesen elhidegített.Hagyjuk azt hogy nem számít a külső blabla de igenis nagyon számit a fizikai vonzalom.Külső megfog belső megtart alapon működöm. Párom egyből megfogott fényképen,belsőben sem csalódtam később(ennek 8 éve tinderen ismertem meg) Gyakori nem túl jó ismerkedés céljából..
2023. dec. 8. 09:52
 7/22 A kérdező kommentje:
4-es! Ígérem csak véletlen egybeesés!!!
2023. dec. 8. 10:07
 8/22 anonim válasza:

#7 ő is azt ígérte, hogy nem lép le szó nélkül...

Ennyit az ígéretekről...

2023. dec. 8. 10:11
 9/22 anonim válasza:

Nyugi, ez az oldal egy vicc.

Volt hogy több napos beszélgetés után, már ott tartottunk hogy konkrétan elmondta hogy hanyas busszal jön a találkozónkra, aztán hirtelen eltűnt örökre

2023. dec. 8. 10:13
 10/22 A kérdező kommentje:

8-as, újra elmondom: Nem velem leveleztél.

Innen a te döntésed, hogy elhiszed vagy a kételkedéseddel még rosszabb érzelmi helyzetbe sodrod magad.

2023. dec. 8. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!