Nagyon tetszik a Hammond elektromos orgona hangja! Láttam/hallottam már Deep Purple és P.mobil koncerten is, és nagyon megtetszett a hangja. Van hasonló?
Tehát, én még nem ástam magam bele a témába, de szeretnék megtanulni játszani Deep Purple számokat!
Régebben gitároztam, csak ennyi közöm van a zenéhez, de szeretnék most zongorázni is megtanulni.
Zongorán is tanultam egy kicsit, egyszerübb zenéket le-le nyomkodtam, de az már elég régen volt.
Sok féle Hammond létezik természetesen, ezért nem is neveztem meg, hogy melyikre gondoltam, de érdekelne, hogy van olyan ami olcsó(bb) és jó ? :)
Olyan mint a gitároknál a Gibson ami "nagyon menő" de jó egy Epiphone gitár is már vagy a Yamaha Pacifica.
Tehát ilyesmire gondoltam.
Egy olcsóbb, és jó Hammond "utánzatot" :D a Hammondok Epiphone-jára vagyok kíváncsi!
Nézzétek el nekem kérlek, hogy így fogalmaztam meg a dolgot, de tényleg nem értek még hozzá.
Szívesen venném a véleményeteket, hogy milyet ajánlanátok ezekre a célokra.
Deep Purple, P mobil, Taurus :)
Köszi mindenkinek! :))
Tehát láttam ilyet, hogy pár ezer forintos cuccból is ki tudnak facsarni Deep Purple-ös hangzást, de ez így elég korlátoltnak néz ki.
(Valami komolyabb cucc, amit lehet sok ideig használni, esetleg...ha így lehet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!