Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit csináltál ilyen esetben?...

Mit csináltál ilyen esetben? Anonim oldalon ismerkedsz, és mikor már belsőre nagyon megtetszett a másik, akkor látsz róla képet és derül ki, hogy külsőre meg nem tetszik.

Figyelt kérdés

2023. dec. 8. 09:07
1 2 3
 11/22 anonim válasza:

#10 jajj félre értettél, nem vádollak ezzel. Pusztán annyira egybeesett, hogy gondoltam talán rólam van szó.

Pusztán érdekel, hogy amennyiben veled beszéltem, akkor miért történt az, ami.

2023. dec. 8. 10:47
 12/22 anonim válasza:

#9 sajnos én a való életben is ezt tapasztaltam.

Megígérnek valamit, vagy esküsznek valamire, aztán nem tartják be.

Nekem is volt olyan, amit te leírtál, csak nálam az első randi után tűnt el :))

2023. dec. 8. 10:50
 13/22 anonim válasza:

Sziasztok!

Velem is ez történt küldtem egy képet a lánynak, azt mondta ne haragudjak de csak barátok lehetünk viszont kérlelt hogy legyünk azok mert imádja a személyiségemet...előtte még már közös jövőt is fontolgatta.... de utána ezt kaptam.

Ez még a normálisabb a többi rögtön eltűnt

2023. dec. 8. 12:49
 14/22 anonim válasza:
A nő választ mindig, tehát általában a nő intézik el az ilyen témákat mindig, tehát nyugi.
2023. dec. 8. 15:29
 15/22 anonim válasza:
Hát ha egy fiú és lány közötti ismerkedésről van szó, akkor lehet, hogy nekem is számítana a külső...Viszont ha csak barátkozásról van szó (mindegy, hogy fiú és fiú vagy lány és lány között), akkor szerintem egyáltalán nem számít a külső, hiszen egy barátságban nem a kinézet számít, hanem sokkal inkább a szimpátia! :)
2023. dec. 8. 19:08
 16/22 anonim válasza:

Ez egy kínos és kellemetlen szituáció. Szerintem jobb elkerülni. Volt már benne részem, és mindkét oldal felől :) És még csak az sem kell hogy ronda legyen a másik fél, nézhetsz ki közepesen vagy jól is, ha egyszerűen a másiknak nem jössz be fizikailag eléggé, akkor azzal nem sokat lehet kezdeni.

Kétféle megközelítést látok jónak. Az egyik hogy nagyon korán képcsere, és akkor el lehet köszönni ha kizáró okká válik a másik fél kinézete.

A másik pedig az, amikor olyanok a körülmények hogy sose lesz találkozó, tudjátok jól mindketten. De mondjuk online kalandok és egymás húzása, szexchat, akármi hasonló hiánypótlás meg igen. Akkor jobb a fantáziára bízni hogyan is néz ki a másik, és annál jobban is fog működni ez a vonal.

2023. dec. 8. 19:51
 17/22 anonim válasza:
Velem 20 éve ez van
2023. dec. 9. 21:01
 18/22 anonim válasza:
Borzasztóan rossz érzés, senkinek sem kívánom.
2023. dec. 9. 21:18
 19/22 anonim válasza:

Ezert kell kepcserevel inditani

Csak megint az lesz hogy mint 20 eve hogy ki kuldjon kepet eloszor aztan nem tetszik vagy nem kuld vissza vagy nem a sajatjat kuldi es mar most tele a f—-om az egesszel

2023. dec. 10. 07:45
 20/22 A kérdező kommentje:
18. Te mit csináltál?
2023. dec. 10. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!