Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Találkoztál már gyakoriról...

Találkoztál már gyakoriról valakivel? Ha igen, hány emberrel? Ellenkező neművel csak, vagy azonos neművel is? 27/L

Figyelt kérdés
máj. 20. 19:25
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:

Az a 10-15 nő se mostanában lehetett, az is biztos...

Az elmúlt 1-2 évben elég sokan eltűnnek vagy törlik magukat, szinte lehetetlen innen találkozni lányokkal...

23/f

máj. 20. 20:28
 12/40 anonim válasza:
Egyszer nővel, de rémes volt az egész. Félelmetes mennyi fura ember van ezen az oldalon.
máj. 20. 21:07
 13/40 anonim válasza:
Egy valakivel meg volt beszélve, hogy találkozunk, de mire eljutottunk volna odáig, addigra meg kihátrált.
máj. 20. 21:26
 14/40 anonim válasza:
Találkoznék amúgy, de nem biztos hogy erről az oldalról. Nem jókat olvasni mostanság.
máj. 20. 21:34
 15/40 anonim válasza:
És te kedves kérdező? :)
máj. 20. 21:42
 16/40 anonim válasza:

Egy nővel jutottam el egy találkozásig, de több nem lett belőle.

31F

máj. 20. 22:25
 17/40 anonim válasza:
Nem mibdegy kérdező, neked úgyis könnyű a párkeresés meet nő vagy
máj. 20. 22:37
 18/40 anonim válasza:

#11:

Az a 10-15 nő 10 év alatt volt.

máj. 21. 00:00
 19/40 anonim válasza:

Érdekes,hogy a nők mennyire válogatósak és dominánsak ismerkedés terén! Mindenkiben a tökéletest keresik, de önvizsgálatot egyik sem végez!

Pedig a háttérben, a legtöbb önáló létezésre is képtelen!

Ellenben kritériumok, elvárások vannak bőven.😯

máj. 21. 04:39
 20/40 anonim válasza:

Nekem nem kell egyik nő sem. Maradok egyedül. Nem érdekel már. Akivel innen találkoztam annyira szánalmas volt és bunkó hogy nonszensz. Még annyi sem volt benne hogy bemutatkozzon normálisan. Mág annyi sem volt benne hogy felöltözzön a randira szépen.

Ráadásul még beszélgetni sem akart. ellenben nekem tudta mondani hogy nem vagyok laza, meg mit tudom én. Bennem van a hiba. jaaa.

máj. 21. 06:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!